Sådan dele mapper på et netværk med Vista & Windows 7

Sådan dele mapper på et netværk med Vista & Windows 7

Windows Vista og Windows 7 er de to nyeste versioner af Microsofts desktop og server operativsystem. Som standard hver computer læser og skriver filer på mapper gemt på enheder, der er direkte knyttet til computeren. Men Windows indeholder netværksfilsystem protokoller til at få adgang til filer på anden computers drev, og omvendt, at give andre computere for at få adgang til vores lokale filer. Delte netværksmapper tillader flere brugere at samarbejde arbejder på en krop af information (f.eks kildekode filer) og få adgang til organisatoriske ressourcer (f.eks, et selskab netværksdrev med specifikationerne.) Du kan konfigurere deling mappe på Windows Vista og Windows 7.

Vejledning

Windows Vista

1

Log på som administrator. Klik på "Start" og derefter højreklikke på "Netværk" og vælg "Egenskaber". Vinduet Netværk og delingscenter vil komme op. Hvis dit nuværende netværk type (nær midten af ​​vinduet) er "Public", klik på "Tilpas" og derefter vælge "Privat" under "Set netværksplacering" og derefter klikke på "Næste" og "Close".

2

Klik på pil ned til højre for "deling offentlige mappe" og derefter klikke på "Anvend".

3

Klik på "Start" og derefter "Computer". En Windows Explorer-vindue vil komme op; bruge den til at navigere til den mappe, der indeholder den mappe, du vil dele. Højreklik på den mappe, du vil dele, og vælg derefter "Share". Klik på "Alle" konto, derefter på "Del" og derefter på "Udført". På det tidspunkt vil den mappe, du har valgt er blevet delt med andre computere.

Windows 7

4

Log på som administrator.

5

Klik på "Start" og derefter "Computer". En Windows Explorer-vindue vil komme op; bruge den til at navigere til den mappe, der indeholder den mappe, du vil dele. Højreklik på den mappe, du vil dele, og vælg derefter "Del med".

6

Vælg "Hjemmegruppe (Læs)" eller "Hjemmegruppe (læse / skrive)", hvis du vil dele mappen med andre computere i dit hjem gruppe, afhængigt af om du vil give andre skrivebeskyttet eller læse-skrive adgang. Vælg "Særlige mennesker", hvis du ønsker finere kontrol over de tilladelser, du yder, og vælg derefter de mennesker, med hvem du vil dele denne mappe, og klik derefter på "Del". På det tidspunkt vil den mappe, du har valgt er blevet delt med andre computere.


relaterade artiklar