Sådan Del internettet med en ny bærbar

Sådan Del internettet med en ny bærbar


Nye bærbare computere er typisk primært beregnet til mobil brug i hjemmet eller på kontoret. Af denne grund, er det ideelt at have en trådløs forbindelse er oprettet på den bærbare computer. Det giver dig også mulighed for at bruge den bærbare computer på samme tid som andre eksisterende computere. En trådløs router er afgørende for etablering af et trådløst netværk. Trådløse routere giver brugerne mulighed for at tilslutte flere enheder til internettet og til hinanden, herunder computere, printere og spillekonsoller.

Vejledning

1

Bestem de trådløse legitimationsoplysninger til den trådløse router, der er i brug. Du kan finde det trådløse netværk navn (eller SSID) og krypteringsnøglen trykt på routeren eller i routerens manual.

2

Åbn "Start" menuen, og åbn derefter "Control Panel". Klik på kategorien "Netværk og Internet", og klik derefter på "Netværks- og delingscenter" valgmulighed.

3

Klik på "Opret forbindelse til et netværk" link for at se en liste over de trådløse netværk navne, der er til rådighed i de umiddelbare omgivelser.

4

Vælg det netværk, der matcher din router, og skriv din krypteringsnøgle til at forbinde derefter. Din bærbare erhverver en IP-adresse fra routeren og er forbundet til internettet via dit hjemmenetværk.

TIPS

  • De fleste krypteringsnøgler er 10 cifre.
  • Nogle routere har måske ikke kryptering aktiveret, hvilket gør dem sårbare over for båndbredde tyveri.

relaterade artiklar