Sådan Del en Mac Adressebog

Mac Address Book gør det muligt at eksportere dine kontakter i vCard-format. Dette format er cross-platform og kompatibel med mange andre kontakt management applikationer, såsom Microsoft Outlook. "VCards giver den hurtigste måde at importere kontaktpersoner i din egen adressebog, eller til at dele dine Adressebog kontakter med venner, familie eller kolleger," ifølge Apples websted.

Vejledning

1

Dobbeltklik på "Address Book" i mappen "Programmer".

2

Klik på en kontakt, og træk den til skrivebordet eller en e-mail til at eksportere kontaktpersonen i vCard-format. Kombiner flere kontaktpersoner i vCard-fil ved at holde "Command" nede, mens du klikker på kontakterne. Hvis du importerer til Microsoft Outlook, skal du eksportere hver kontakt som en separat fil.

3

Åbn din e-mail-program eller webmail og starte en ny besked. Klik på knappen "Attachments" for at tilføje vCards som en vedhæftet fil til beskeden, og sæt den e-mailadresse og en emnelinje. Tryk på knappen "Send". Alternativt indsætte en USB-drev i USB-porten eller indlæse en tom cd-r i det optiske drev. Træk vCards til USB-drev eller cd-ikonet. Hvis du bruger en cd, skal du trykke på "Burn" ikonet. Tryk på knappen "Eject" for at fjerne USB-drev eller cd.

4

Åbn e-mail på den computer, som kontakterne bliver delt eller indsætte USB-drev eller cd. Åbn vCard eller vCards med kontakten management program på computeren for at føje dem til kontakterne.


relaterade artiklar