Sådan deaktiveres Triggers i MySQL

Sådan deaktiveres Triggers i MySQL


MySQL udløser er en liste over SQL-sætninger, der er indeholdt i databasen katalog. Triggers kan aktiveres ved database aktiviteter såsom "Update", "Slet" eller "Indsæt". Udløseren kan udføres før eller efter begivenhed indtræffer. MySQL understøtter både skabe og droppe udløser. I MySQL, skal du have "Super" privilegium at skabe og droppe udløser. "Super" privilegium gør det muligt at administrere MySQL-serveren globalt.

Vejledning

1

Log ind på din PHPMyAdmin som root-brugeren. Indtast et databasenavn som "salg" i tekstfeltet under "Opret ny database" for at oprette en ny database. Klik på "Opret". Opret nye tabeller "varer" og "trigger_items." Skriv disse navne og definere antallet af felter. Klik på "Go" for at oprette tabeller. PHPMyAdmin administrerer MySQL servere med en brugervenlig grænseflade, og det er skrevet i PHP.

2

Opret felter for de to tabeller. Opret to felter i punkter, nemlig "item_id" og "ITEM_NAME." Begge felter tildeles varchar datatyper. Tilsvarende oprette to felter for "trigger_items."

3

Klik på "Forespørgsel" og indtast følgende kode til at oprette en udløser:

CREATE Trigger sales.insert_trigger EFTER INSERT ON sales.items

For hver række

BEGIN

INSERT INTO salg. trigger_items (ID, navn) VALUES (1, "Indsæt")

4

Drop eller deaktivere din trigger ved hjælp af følgende kode:

DROP TRIGGER Hvis der sales.insert_trigger


relaterade artiklar