Sådan deaktiveres Real Player Messenger

Sådan deaktiveres Real Player Messenger


Først udgivet i 1995, RealPlayer var en tidlig pioner inden for medieafspiller software applikationer. I stand til at køre en række medier filtyper, herunder deres proprietære RealVideo og RealAudio formater, RealPlayer softwarepakken indeholder mange ekstra funktioner, som f.eks tilpasses støtte hud og radio streaming. Blandt disse ekstra supportfunktioner er "RealPlayer Messenger Center", der fungerer som en pop-up-anmelder, oplyser dig om RealPlayer nyeste funktioner. Desværre kan RealPlayer Messenger Center være for hukommelse intensiv for visse processorer. Deaktivering tjenesten er hurtig og nem.

Vejledning

1

Gå til "Start" menuen på skrivebordet og vælg "Kør". Skriv ordet "realplay" i teksten-feltet og klik på "OK" for at køre programmet.

2

Vælg "Funktioner" i menuen og klikke på "Preferences". Vælg "Automatisk" fra menuen til venstre og klik på "Konfigurer Message Center."

3

Klik på afkrydsningsfeltet ved siden af ​​"Søg efter nye meddelelser" og "Show Message Center" for at deaktivere tjenester. Klik på "OK" og "Ja" for at afslutte processen.


relaterade artiklar