Sådan deaktiveres Microsoft ActiveSync 4.5

Sådan deaktiveres Microsoft ActiveSync 4.5


Microsoft ActiveSync er et program eller edb-program, der anvendes til at forbinde din computer med forskellige elektroniske enheder såsom Palm Pilot, mobiltelefon eller smartphone. Formålet med denne forbindelse er at udveksle information mellem disse enheder og computeren. Oplysningerne kunne være e-mails, kontaktpersoner eller diverse andre filer. Microsoft ActiveSync er designet til automatisk at starte, når Windows-operativsystemet starter op, selv om ingen andre enhed er sluttet til computeren. Dette kunne være generende, da det kan sinke computer, især en ældre én.

Vejledning

Sådan deaktiveres Microsoft ActiveSync 4.5

1

Åbn System Configuration Utility. Klik på "Start" knappen, som regel placeret i nederste venstre hjørne af skærmen. Klik på "Programmer" eller "Alle programmer", afhængigt af den version af Windows du bruger. Klik på "Kør". En popup vises. I tekst plads type "msconfig" uden anførselstegn og klik på "OK". System Configuration Utility springer åben.

2

På toppen af ​​System Configuration Utility boksen klikke på fanebladet "Start". Normalt er det placeret sekund fra højre. Rul ned eller op efter behov i midten hvide boks, indtil du finder en post kaldet "Wcescomm". Klik fluebenet til venstre for det, så un-check det, eller fjernes markeringen. Klik på "OK" i bunden af ​​kassen.

3

Når du klikker på "OK" -knappen en mindre boks popper op med to knapper på den. Gem alt det arbejde du har i gang, hvis nogen, og klik derefter på "Genstart" knappen. Når computeren genstartes, du vil bemærke, at Microsoft ActiveSync ikonet, normalt i nederste højre hjørne af skærmen er væk.

TIPS

  • Den ActiveSync ansøgning er designet til at arbejde med Microsoft Windows XP eller ældre versioner. I nyere versioner af Windows denne ansøgning er blevet erstattet med Windows Mobile Device Center.
  • Der må ikke foretages andre ændringer i System Configuration Utility, da det kan forhindre din computer i at fungere.

relaterade artiklar