Sådan deaktiveres Just-in-Time Debugging i Explorer

Just-In-Time debugging er en Visual Studio funktion, der starter automatisk, når der opstår en fatal softwarefejl eller undtagelse. Det giver softwareudviklere at studere programkoden og finde årsagen til fejlen. Just-In-Time debugger kan også dukke op, når en Windows-program - såsom Internet Explorer - forsøger at få adgang til et program, der er ikke installeret korrekt eller er blevet afinstalleret. Du kan deaktivere Just-In-Time debugger ved at foretage ændringer i indstillingerne for Internet Explorer. Hvis det ikke virker, skal du prøve at fjerne nøgler i registreringsdatabasen for JIT debugger.

Vejledning

Ændring Explorer-indstillinger

1

Åbn Internet Explorer.

2

Klik på "Funktioner" og derefter "Internetindstillinger" i menulinjen. Dette vil bringe op dialogboksen Internetindstillinger.

3

Klik på fanen "Avanceret". Fjern markeringen af ​​"Deaktiver script-fejlfinding (Internet Explorer)" og "Disable Script Debuggung (Andet)", og klik på OK.

Redigering af registreringsdatabasen

4

Klik på "Start" og derefter klikke på "Run". Skriv "regedit" i Kør feltet. Dette vil åbne Registreringseditor.

5

Naviger til følgende nøgle i registreringsdatabasen og slette den:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ AeDebug \ Debugger

6

Naviger til følgende nøgle i registreringsdatabasen og slette den:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft.NETFramework \ DbgManagedDebugger

TIPS

  • Installer ikke Visual Studio, hvis du vil undgå de Just-In-Time debugger pop-ups. Hvis Visual Studio allerede er installeret, vil afinstallere det ikke løse problemet, fordi nogle programmer kan stadig se til Visual Studio. Dette vil føre til endnu flere fejl.
  • Når du foretager ændringer i registreringsdatabasen, skal du passe på ikke at slette eller ændre andre nøgler i registreringsdatabasen, fordi det kan forhindre computeren.

relaterade artiklar