Sådan deaktiveres en pauseskærm timeout i Vista Registry

Brug af Registreringseditor i Microsoft Windows Vista, kan brugeren deaktivere pauseskærmen timeout og foretage andre konfiguration justeringer programmer og indstillinger. Windows Registry Editor er et redigeringsprogram, der giver brugeren mulighed for at redigere direkte poster i Window Registry, en database over programmets præferencer og indstillinger. Pauseskærmen er et program, der består af slideshows eller animationer af billeder eller fotos. Pauseskærmen kører på skærmen for at forhindre burn-in, de permanente Brænd markeringer, der kan opstå på en skærm, når ét billede er synligt over en længere periode.

Vejledning

1

Klik på Windows Vista "Start" orb for at vise søgning indtastningsfeltet.

2

Skriv "regedit" (uden anførselstegn) i søgning indtastningsfeltet, og tryk på Enter-tasten. Windows Registry Editor vil lancere.

3

Klik på den mappe mærket "HKEY_USERS" i venstre navigationsrude. Mappen vil udvide.

4

Klik på ".DEFAULT" indgang, og derefter klikke på "Control Panel".

5

Klik på "Desktop" indrejse. Screensaver tast vises i højre rude.

6

Klik på "ScreenSaveTimeout" i højre panel for at redigere nøglen.

7

Indtast det antal sekunder for ScreenSaveTimeout. Skriv "0" sekunder for at deaktivere pauseskærmen timeout mulighed. Klik på "OK".

8

Klik på "File" option på den øverste navigationslinje, og vælg "Exit" for at gemme indstillingerne og lukke Registreringseditor.

TIPS

  • Klik på "ScreenSaveActive", og sæt værdien til "0" for at deaktivere pauseskærmen helt i registreringsdatabasen.

relaterade artiklar