Sådan deaktiveres en pauseskærm Lock

Adgangskoden-beskyttelse funktion på Windows screensaver er designet til at beskytte computeren mod uønsket indtrængen i tilfælde du er væk fra dit tastatur i en længere periode. Selvfølgelig se mange brugere dette som en irritation, fordi du skal indtaste en adgangskode, hver gang du ønsker at stoppe pauseskærmen og vende tilbage til normale arbejde. Det er muligt at deaktivere adgangskoden lås på en screensaver i Windows, selvom du bliver nødt til at redigere registreringsdatabasen for at gøre det.

Vejledning

1

Klik på knappen Start, og skriv "regedit" i Windows Live søgefeltet. Tryk på "Enter" for at åbne Windows Registry Editor.

2

Naviger til følgende registreringsdatabasenøgle: HKEY_CURRENT_USER / Software Politikker / Microsoft / Windows / Kontrolpanel / Desktop

Brug træet i venstre rude af Registreringseditor for at komme til denne nøgle. Træet navigeres på næsten samme måde som Windows Stifinder.

3

Find "ScreenSaverIsSecure" værdi i højre rude af vinduet Registreringseditor.

4

Højreklik på "ScreeSaverIsSecure" værdi, og vælg "Rediger". Indstil "Value" boksen til "0" i det nye vindue, der popper op, og klik derefter på "OK".

5

Afslut Registreringseditor. Dine screensavers vil ikke længere være beskyttet med adgangskode.

Relaterede artikler