Sådan deaktiveres Bekræftelse af ord på Blogger

Sådan deaktiveres Bekræftelse af ord på Blogger


Aktiver kommentarer på din Blogger blog og du giver besøgende på dit websted mulighed for at svare på dine indlæg og tilbyde deres meninger. Blogger har en integreret kommentere system, der tilbyder gevind kommentarer, kommentarmoderation og placeringsmuligheder. En funktion ordbekræftelse er medtaget for at beskytte dig mod automatiseret spam og andre uønskede kommentarer, men det kan slås fra din blog indstillinger om nødvendigt.

Deaktiver Bekræftelse af ord

Sådan deaktiverer ordbekræftelse for kommentarer til din blog, skal du åbne afsnittet Indstillinger af instrumentbrættet og klik på "indlæg og kommentarer." Vælg "Nej" fra drop-down menuen ved Show Bekræftelse af ord på vej, så vælg "Gem indstillinger". Ændringen berører ikke tidligere kommentarer, der er blevet efterladt på din blog, og du kan vende processen på ethvert tidspunkt, hvis du ønsker at genindsætte funktionen ordet kontrol.

Andre indlæg og kommentarer Indstillinger

Word verifikation fungerer uafhængigt af de andre indstillinger i de stillinger og Kommentar sektion. Du kan stadig indstille, hvem der kan kommentere på bloggen: nogen, registrerede brugere, brugere med Google-konti eller kun blog medlemmer. Kommentar moderation muligheder (uanset kommentarer vises, før du har gennemgået dem) også fungere uafhængigt af indstillingen ordet kontrol. Hvis du har aktiveret Google+ kommentarer til din blog i stedet for de traditionelle Blogger kommentere systemet, mulighed ordbekræftelse er ikke tilgængelig.

Forskelle til Commenters

Den eneste forskel commenters vil bemærke, når du har foretaget ændringen er, at identificere det ord vises på skærmen ikke vil være en del af det kommentere processen. Brugere, der forlader kommentarer vil stadig blive bedt om at logge ind på en passende konto (såsom en Google-konto) for at skrive en besked, medmindre du har aktiveret anonyme kommentarer på din blog. Hvis kommentarer Google+ er slået til, er en Google+ profil kræves for at skrive en kommentar (brugere uden en Google+ profil vil blive bedt om at tilmelde dig en).

Fordele og ulemper

Deaktivering ordbekræftelse gør det lettere for andre brugere at efterlade kommentarer på din blog og kan tilskynde de besøgende til at skrive indlæg, der ellers ikke ville gider. På negativsiden, fjernelse trin ordet verifikation gør åbne din blog til automatiserede spam bots, der kan sende kommentarer herunder ondsindede links eller uønskede reklamer. Ordet verifikation trin kræver en menneskelige øje og hjernen og er således i stand til at besejre mest automatiserede systemer og spam motorer.


relaterade artiklar