Sådan deaktiveres Amazon Resultater i Google

Google tilbyder flere måder at søge efter hjemmesider, skræddersy dine resultater til at omfatte eller udelukke visse funktioner, såsom søgeord eller bestemt domæne typer. Du kan udelukke en enkelt domæne eller hjemmeside, såsom Amazon.com, fra søgeresultaterne forholdsvis enkelt. Fjernelse af et websted permanent fra Googles søgeresultater, kræver imidlertid, at en tilpasset søgemaskine. Sådan deaktiveres Amazon resultater i en Google-søgning, din løsning afhænger af, om du ønsker at gøre det én gang eller gøre det til en permanent præference.

Vejledning

One-Time Søg

1

Indtast din søgeforespørgsel ind i feltet.

2

Type, eller kopiere og indsætte, "-site: amazon.com" ud for det, minus anførselstegn.

3

Tryk på "Enter" for at se dine resultater. Hjemmesiden Amazon.com vises ikke i søgeresultaterne.

4

Gentag søgningen, tilføjer "-site: amazon.ca -site: amazon.co.uk" at udelukke alle engelsksprogede Amazon hjemmesider fra resultaterne. En amerikansk-baserede hjemmeside ikke normalt producerer på andre sprog end engelsk, men hvis det er nødvendigt, kan du udelukke alle Amazon websites ved at kopiere og indsætte "-site: amazon.com -site: amazon.ca -site: amazon.co. UK "på enden af ​​din søgning.

Permanent Tilpasset søgning

5

Gå til Google.com/cse, og log ind med dit Google-konti-id. Hvis du ikke har en, tilmelde dig gratis på Google.com/accounts før du begynder.

6

Klik på "Opret en tilpasset søgemaskine."

7

Skriv et navn til din søgemaskine, såsom "Ingen Amazon resultater", og en kort beskrivelse.

8

Indtast en webadresse eller URL, i "steder at søge" feltet. Det kan være enhver URL, som du vil fjerne det senere.

9

Vælg "Standard Edition," sætte kryds i boksen for at bekræfte din aftale med de vilkår og betingelser, og klik på "Næste".

10

Vælg en standard stil, og klik på "Næste".

11

Rul ned, og klik på "Medtag flere steder."

12

Klik på "Ekskluderede sites", og klik derefter på "Ekskluder websteder i løs vægt" i popup-vinduet.

13

Enter "amazon.com", "amazon.ca" og "amazon.co.uk," hver på en separat linje, uden kommaer eller anførselstegn. Klik derefter på "Gem".

14

Sæt kryds i boksen ved siden af ​​webadressen under "Inkluderet sites." Dette er den webadresse, du indtastede i trin 4.

15

Klik på "Slet".

16

Klik på "Preview" i indholdsoversigten, og skriv under alle søgeord, og tryk på "Enter" for at teste din tilpassede søgemaskine.

17

Klik på "Homepage" for at se den aktuelle søgemaskine. Bookmark denne side, eller vende tilbage til den til enhver tid ved at besøge Google.com/cse, klikke på "Administrer mine søgemaskiner", og klikke på linket til din tilpassede søgemaskine.

TIPS

  • Følg samme trin for at udelukke amazon.cn, amazon.de, amazon.it og amazon.jp fra resultater. Da de er fremmedsprogede hjemmesider, men det er usandsynligt, at dukke op i engelsksprogede Google-søgninger alligevel.

relaterade artiklar