Sådan Connect My Canon MP250 Series Printer til Denne computer

Canon PIXMA MP250 er en ink-jet printer, der er udstyret med en 8,5-tommer med 11-tommer flatbedscanner. Printerens Andre funktioner omfatter en maksimal printopløsning på 4.800 med 1.200 dpi, en maksimal opløsning på 19.200 med 19.200 dpi, grænseløst print kapacitet og farvekopi hastigheder på 39 sekunder. Den MP250 er kompatibel med Windows 7, Windows Vista, Windows XP / 2000 og OS X-versioner 10.3.9 gennem 10.5.x; enheden sluttes til computeren via et USB 2.0-kabel interface.

Vejledning

1

Træk papirbakken, der er fastgjort til den nederste kant af printerens frontpanel ned. Undersøg venstre sidepanel af printeren, og finde strømstikket placeret i nederste venstre hjørne. Sæt den ene ende af netledningen i strømstikket. Sæt de resterende ende af ledningen i en nærliggende stikkontakt.

2

Undersøg kontrolpanelet placeret til højre for scannerlåget. Tryk på afbryderknappen, placeret i øverste venstre hjørne af kontrolpanelet. Bekræft, at knappen lyser grønt, før du fortsætter; hvis knappen ikke lyser, skal du kontrollere, at stikket er korrekt tilsluttet.

3

Tag fat i forkanten af ​​scannerenheden, placeret øverst på printeren. Løft den forreste kant af scannerenheden opad og find installeret under højre kant støtte. Træk ned support og indsæt enden af ​​den i udtaget placeret på højre side af printerens indre.

4

Find holder blæk-patron, beliggende i centrum af printerens indre. Undersøg de to låse, der er knyttet til indehaveren. Sæt spidsen af ​​pegefingeren i hak installeret på toppen af ​​den højre låsen. Placer tommelfingeren på fanen knyttet til forsiden af ​​låsen. Klem din tommelfinger og pegefinger sammen for at åbne låsen. Gentag med resterende låsen.

5

Fjern den orange tape fra undersiden af ​​den sorte blækpatron. Sænk den sorte blækpatron i holderen til højre på patronholderen. Skub patronen helt ind i åbningen, og sænk derefter låsen. Tryk ned på låsen, indtil det låses på plads. Installer farveblækpatronen i venstre spalte på en lignende måde. Løft scannerenheden opad, og fold den vedhæfte support opad. Sænk scannerenheden på printeren.

6

Undersøg printerens højre panel, og finde USB-porten, som ligger nær den højre kant. Hvis du tilslutter printeren til en Macintosh, skal du sætte USB-kablet i porten. Hvis du tilslutter printeren til en Windows-pc, skal du trykke på afbryderen for at slukke for enheden.

7

Indsæt installationsdisken i computeren, og kør installationsprogrammet. Klik på knappen "Easy Install" eller "Install". Følg instruktionerne på skærmen; Hvis du bruger en Windows-computer, skal du tænde for printeren, og tilslut USB-kablet, når du bliver bedt om.

8

Tag fat i overkanten af ​​papirstøtten, som ligger på bagsiden af ​​printeren. Træk støtte opad, og vip det derefter væk fra printeren. Adskil styrene installeret i nærheden af ​​bunden af ​​bæreren. Fyld støtte med almindeligt papir, og skub styrene indad.


relaterade artiklar