Sådan citeres PowerPoint Slides

I modsætning til nogle af de andre Microsoft Office Suite software-applikationer, er PowerPoint grænseflade omfatter ikke knapper til citater eller fodnoter. Det betyder ikke, at du ikke kan citere i din PowerPoint-præsentation; det kræver en lille løsning og få kreative med tekstbokse. Give kredit direkte og tilføje yderligere oplysninger om dine lysbilleder med citater i Microsoft PowerPoint.

Vejledning

1

Start Microsoft PowerPoint. Klik på fanen "File" og derefter klikke på "Åbn". Naviger til præsentationen at citere og dobbeltklik på navnet på filen. Rul til det første lysbillede at citere ved at bruge musen rulle eller "Page Down" tasten på tastaturet.

2

Klik på "Indsæt" fanen. Klik på "tekstfelt" knappen på båndet. Markøren skifter til en omvendt kors, bekræfter du er i tegning mode.

3

Tegn en lille tekstboks til øverst til højre for det sidste tegn i sætningen, sætning eller kugle, du ønsker at citere. Skriv et "1" uden anførselstegn. Klik om nødvendigt på hjørnet af boksen og trække den på plads. Tilpas størrelsen på "1" ved at fremhæve det, klikke på fanebladet "Hjem" og vælge en mindre størrelse fra "Skriftstørrelse" drop-down menuen.

4

Tegn en anden tekstboks strækker sig over bunden af ​​dias. Skriv "1" og derefter skrive citatet oplysninger, såsom ekstra detaljer, du ikke ønsker at medtage i den vigtigste del af dias.

5

Gentag tekst-box tegning proces at tilføje et "2" til den næste del af slæden og en tilsvarende "2" med tekst i bunden af ​​objektglasset. Hvis flere citater vises på en enkelt dias, skal du bruge den samme tekst boksen nederst i diaset at skrive dem.

6

Klik til højre for det sidste tegn i en tekstlinje at tilføje en in-tekst citation. Indtast åben parentes symbol. Indtast Citation oplysninger, såsom forfatter efternavn og sidetal. Præcis citation formatering vil afhænge af den type formatering du følger. Skriv en lukket parentes symbol. Gentag for at tilføje flere citater inde vigtigste tekstbokse.

TIPS

  • Hvis du ikke allerede har Powerpoint Slides oprettet og fyldt med tekst, er det nemt at starte. Åbn PowerPoint, som automatisk opretter en ny præsentation. Skriver i tekstbokse på dias eller tilføje dine egne, på samme måde som beskrevet ovenfor. Følg derefter vejledningen for citater inden dias.
  • En ulempe ved at skulle citere dias manuelt er, at du bliver nødt til at justere citat nummerering hvis du tilføjer eller fjerner enhver. For eksempel, hvis du har fem citater og ønsker at tilføje en mellem citater to og tre, du skal derefter omnummerere citater tre, fire og fem til fire, fem og seks.

relaterade artiklar