Sådan Centrer en webside ved hjælp af FrontPage

Sådan Centrer en webside ved hjælp af FrontPage


Microsoft FrontPage er et program, der bruges til at udvikle websider og websteder. Designere kan skabe enkle og komplicerede websider, der indeholder tekst, billeder, video og lyd uden at have kendskab til programmering. Alt indhold indtastes og indsat på en side er placeret mod venstre margin som standard. For at centrere en webside, bør indholdet af siden anbringes i en tabel eller en serie af tabeller.

Vejledning

1

Start Microsoft FrontPage ved at vælge "Microsoft FrontPage" fra "Programmer" eller "Alle programmer" menuen.

2

Klik på "File" på menulinjen, og vælg "Åbn Web." Naviger til den mappe, at webstedet er placeret i, og klik på "Åbn".

3

Dobbeltklik på den webside, du ønsker at centrere at åbne den. Hvis du opretter en ny side, skal du klikke på "File" på menulinjen, vælg "Ny" og derefter vælge "side eller Web." En tom side vises.

4

Spring dette trin over, hvis du har oprettet en ny side. Klik til venstre for det første ord, og tryk på "Enter" tasten på tastaturet to gange for at skabe to tomme rum over indholdet.

5

Klik på den første tomme plads på websiden. Klik på "tabel" på menulinjen, og vælg "Indsæt". Vælg "Tabel". For at få den webside centreret, at indholdet skal være i en tabel.

6

Klik på "Rækker" tekstfeltet, og indtast "1" Klik på "Kolonner" tekstfeltet, og indtast "1" Vælg "Center" til "Justering." Indtast den ønskede "Border størrelse", "Cell padding" og "celleafstand."

7

Klik i boksen til venstre for "Angiv bredde", så den vises med en check. Vælg alternativknappen ud for "I pixels." Klik i tekstfeltet under "Angiv bredde". Indtast det ønskede antal pixels. Klik på "OK" for at oprette tabellen.

8

Spring dette trin over, hvis du opretter en ny webside. Vælg indholdet på din webside (alt under tabellen). Klik på "Rediger" på menulinjen, og vælg "Cut". Klik et vilkårligt sted i tabellen og derefter klikke på "Rediger" på menulinjen, og vælg "Sæt ind". Indholdet, der tidligere var under tabellen skulle nu være inde i tabellen.

9

Klik på "File" på menulinjen, og vælg "Gem". Vælg en placering og give din fil et navn, hvis du bliver bedt om.

10

Klik på "File" på menulinjen, og vælg "Vis i webbrowser." Vælg browseren efter eget valg. Klik på "Preview".

11

Klik på "Maksimer" knappen i øverste højre hjørne af programvinduet, så det fylder hele skærmen. Siden skal centreres.

TIPS

  • Du formaterer grænserne og baggrund i tabellen, skal du klikke på "Tabel" i menuen og vælge "Tabel Egenskaber".
  • For indstillingen "Angiv bredde", hvis "I procent" er valgt layoutet af indhold vil ændre baseret på størrelse dimensioner skærmen siden bliver vist på. Vælg "I pixels" for at få dit website ser nøjagtig samme måde på hver skærm, uanset dens størrelse.

relaterade artiklar