Sådan Burn favoritter til en CD-R

Sådan Burn favoritter til en CD-R


Carry dine Internet Explorer favoritter med dig ved at gemme dem til en bærbar medieenhed. CD-R-diske gøre fremragende lagerenheder på grund af deres store filer kapacitet. Du har måske et væld af foretrukne websteder, der er gemt i mappen Foretrukne Internet Explorer. Ved afbrænding af disse favoritter til disken, kan du arkivere dem til opbevaring, eller flytte dem til andre computere. En Windows 7 automatiseret guide hjælper dig med at brænde dine favoritter til en tom cd-r ved blot at trække dem til disken.

Vejledning

Gem Foretrukne

1

Start Internet Explorer, klik derefter på knappen Foretrukne, og find på pilen til højre for denne knap. Klik at pilen for at se en drop-down menu med indstillinger.

2

Klik på "Importer og eksporter" valgmulighed, og klik på "Eksporter til en fil" valgmulighed for at vælge denne mulighed.

3

Klik på "Næste", og klik på "Foretrukne" afkrydsningsfeltet for at sætte et flueben, at afkrydsningsfeltet i.

4

Klik på "Næste" og derefter på mappen "Foretrukne", der vises, og klik på "Næste" for at fortsætte.

5

Klik på "Gennemse" for at åbne "Vælg Bogmærke File" vinduet. Dette vindue viser de mapper placeret på din harddisk. Find mappen "Skrivebord", og klik på mappen for at vælge det. Skriv et navn, du vil ringe den gemte fil i "File Name" tekstfeltet "og derefter klikke på" Gem ".

6

Klik på "Export" knappen, og IE gemmer dine favoritter til en fil på skrivebordet. Filen navn matcher det navn, du har skrevet i trin fem.

Brænd til CD

7

Sæt en tom cd-r-disk i computerens cd-drev, og en "AutoPlay" dialogboksen skal åbne. Hvis den gør, skal du klikke på "Brænd filer til disk med Windows Stifinder" og fortsætte til trin to. Ellers skal du klikke på "Start" knappen i Windows, og klik på "Computer" ikonet for at vise en liste med enheder på computeren. En af disse enheder er dit cd-drev, som indeholder din cd-brænder. Dobbeltklik på at ikonet for at åbne "Brænd en disk" vindue.

8

Find "Disc Title" tekstfeltet, og indtast et beskrivende navn til disken i den tekstboks.

9

Klik på alternativknappen "Ligesom et USB-flashdrev" for at vælge den knap. Klik på "Næste" for at fortsætte, og Windows formaterer CD-R-disk. Når den er færdig, vises en tom disk mappe i Windows Stifinder.

10

Resize Windows Stifinder, så du kan se dit skrivebord. Find den fil, der indeholder dine favoritter, du har gemt, og træk den ind i det tomme disk mappe beskrevet i trin tre. Windows brænder filen til disken.

TIPS

  • Når du skriver et navn til filen, mens du arbejder i Internet Explorer-dialogbokse, skal du vælge et navn, der ikke allerede findes. Hvis du sikkerhedskopiere dine favoritter ofte, kan du give filen beskrivende et navn, der indeholder den dato, du har gemt filen. Når du importerer filen i IE senere, vil du være i stand til at identificere filen ved navn.
  • Det kan tage et par minutter til Windows til at formatere CD-R-disk.

relaterade artiklar