Sådan Burn & Dodge i Photoshop

Sådan Burn & Dodge i Photoshop


En af de mest brugte grafiske programmer på markedet, Adobe Photoshop har en bred vifte af værktøjer, filtre og funktioner, du kan bruge til at forbedre billeder eller oprette grafik. To af de mest nyttige er brænde og Dodge værktøj. Der er ofte forvirring om, hvad disse værktøjer gør. De tilføjer lys eller skygger til et eksisterende billede, du har åbnet i Photoshop. Mens dodge værktøjet kan tilføje lysere områder i dokumentet, kan brændingen værktøj bruges til at gøre den mørkere. Disse værktøjer kan tilføje atmosfære eller interesse for et foto, eller de kan bruges til at lave et nyere billede ser gamle og beskadigede.

Vejledning

1

Åbn Photoshop. Vælg "File" og klik på "Åbn". I den dialogboks, der popper op, gå til et billede, du ønsker at arbejde med, og åbn det. Højreklik på baggrundslaget, og vælg "Dupliker". Dette vil beskytte din oprindelige billede i baggrunden lag fra eventuelle ændringer, du foretager.

2

Gå til værktøjslinjen, og vælg enten "Burn" eller "Dodge" værktøj. I valgmulighederne øverst grænsefladen, skal du vælge størrelsen på penslen.

3

Beslut, om du vil først bruge værktøjet til at lysne (i tilfælde af dodge værktøj) eller mørkere (i tilfælde af brænde værktøj) på "mellemtoner" "Highlights" eller "skygger" (du kan skifte senere at anvende værktøjet til en af ​​de andre kategorier). Derefter justeres "Exposure" af værktøjet. Dette vil især ændre styrken af ​​effekten fra 0 til 100.

4

Brug værktøjet til at male på billedet for at anvende effekten. Du kan justere pensel størrelse og alle de andre muligheder, som du arbejder. Du kan også skifte frem og tilbage mellem brænde og Dodge værktøj.

5

Vælg "File" og klik på "Gem".

Relaterede artikler