Sådan bruges WiFi på Ubuntu

Sådan bruges WiFi på Ubuntu


Ubuntu er et gratis, open source styresystem baseret på Linux og designet til at arbejde med en bred vifte af stationære og bærbare computere. Wi-Fi er et trådløst netværk, der bruges i mange hjem og virksomheder. Ubuntu er designet til at være en nem at installere, komplet operativsystem, der er i stand til at opdage og bruge mange trådløse hardwareløsninger fra indbyggede trådløse kort findes i mange bærbare computere til brugertilføjede USB dongles.

Vejledning

1

Slukke den trådløse hardware-kontakten på ON på computeren, hvis den har en. Mange bærbare computere har en tænd / sluk-kontakten er markeret med en lille antenne, der forvandler den Wi-Fi-modul i computeren til og fra. Hvis computeren bruger en ekstern USB Wi-Fi dongle sæt den i. Start computeren. Ubuntu bør automatisk finde og installere de nødvendige drivere til de fleste Wi-Fi-moduler.

2

Venstre klik på Netværk Indicator applet, som ligger i højre hjørne af den øverste panel, og sikre, at både "Aktiver Netværk" og "Aktiver Wireless" har flueben ved siden af ​​dem i drop-down listen.

3

Vælg dit trådløse netværk på listen, eller hvis det ikke er vist udvalgte "Flere Netværk" for at se alle tilgængelige netværk. Vælg "Opret forbindelse til Hidden Wireless Network" på listen for at oprette forbindelse til et skjult netværk. Netværket Indikator applet skifter til at vise, at den forsøger at oprette forbindelse til et netværk, og vil vise netværkets styrke, når den er tilsluttet.

4

Åbn Netværksforbindelser ansøgning ved at åbne "Hovedmenu" og derefter vælge "System" og derefter "Indstillinger" og derefter "Netværksforbindelser". Redigere oplysningerne Ubuntu butikkerne om trådløse netværk, såsom adgangskoder og indstillinger auto forbindelse, i "Netværksforbindelser" ved at klikke på "Wireless" fanen for at åbne indstillingerne for det trådløse netværk. Vælg en tidligere anvendt Wi-Fi-netværk for at redigere eller slette oplysninger om dette netværk på computeren, eller vælg "Tilføj" for at tilføje et andet trådløst netværk.

Relaterede artikler