Sådan bruges Tracert Kommando

Den traceroute nytte inkluderet i Microsoft Windows 7 kaldes tracert.exe, og det beregner, hvor mange overførsler via andre computere og routere er forpligtet til at nå en anden computer på et netværk. Hvert skridt på rejsen af ​​en traceroute kaldes en hop. Den tid det tager at nå hvert hop vises i en værdi, der ender på "ms", som står for millisekunder. Du skal kende domænenavn eller Internet Protocol-adressen på den computer, hvor du vil køre tracert kommandoen. Dette vil arbejde på lokale netværk, samt wide area netværk, såsom internettet.

Vejledning

1

Åbn "Start" menuen.

2

Skriv "cmd" og tryk "Enter".

3

Skriv "tracert <destination>" uden citationstegn i den sorte kommandoprompt vindue. Erstat <destination> med et domænenavn, såsom ehow.com eller en IP-adresse, som 98.124.249.20.

4

Fortolk kolonnerne. Den første søjle er antallet af humle. Dette er en numerisk værdi, som vil blive forhøjet med en for hver hop, der opstår. Kolonner to, tre og fire er antallet af millisekunder, det tog at nå destinationen på tre forsøg. Kolonne fem er domænenavnet og IP-adressen på computeren eller routeren ved hop.

5

Analyser dataenes betydning. Hver hop er det næste punkt på netværket som oplysninger og data gøre deres vej til destinationen. Hvis en hop tager meget længere tid at reagere end andre eller ikke reagerer på alle, kan det betyde, at placeringen lider pakketab eller netværksproblemer.


relaterade artiklar