Sådan bruges Tilføjelser til Firefox

Firefox add-ons kommer i tre typer: udvidelser, som ændrer Firefox drift; udseende add-ons, der ændrer browserens tema; og plugins som Flash Player og Silverlight. Add-ons manager viser de installerede tilføjelser af hver type og en fremgangsmåde til at aktivere eller deaktivere hver, samt undertiden tilbyde ekstra muligheder. Du installere og fjerne udvidelser og udseende tilføjelser gennem Add-ons manager selv, men du installerer plugins fra hjemmesider skaberne og fjerne dem via Windows Programmer og funktioner Kontrolpanel.

Installer Add-Ons

Klik på knappen og vælge "add-ons" for at åbne Add-ons Manager. Tjek fanebladet "Get tilføjelsesprogrammer" for at se en liste over anbefalede udvidelser og temaer. Vælg en til at lære mere om det, og tryk på "Føj til Firefox" for at installere det, eller søge efter en og klik på "Install". For yderligere oplysninger om eventuelle add-on på søgesiden, skal du klikke på "More". Detaljerne side kan også omfatte et link til udviklerens hjemmeside for yderligere hjælp. Når du har installeret en udvidelse, skal du klikke på "Genstart nu" hvis du bliver bedt.

Arbejde med tilføjelsesprogrammer

Hver tilføjelse værker forskelligt. Nogle arbejder lydløst, der tilbyder ingen indstillinger eller menupunkter, mens andre har indstillinger. Hvis et lokalnummer indstillinger, er det som regel viser en "Indstillinger" -knappen på "Extensions" fanen af ​​tilføjelser Manager. Nogle udviklere placere udvidelse indstillinger i en knap, at forlængelsen øger din værktøjslinje. Hvis du ikke kan finde ud af at bruge en bestemt udvidelse, tjek udviklerens hjemmeside eller søge efter udvidelsen på Mozillas add-ons hjemmeside (link i Resources) for at lære mere om det. For at stoppe med at bruge en udvidelse, klik på "Disable" i tilføjelser Manager eller klik på "Fjern" for at fjerne den permanent. I modsætning til udvidelser, udseende add-ons arbejder kun en ad gangen: Klik på "Aktiver" af det tema, du vil bruge, under fanen "Udseende".


relaterade artiklar