Sådan bruges Skabeloner i Yahoo Site Builder

Sådan bruges Skabeloner i Yahoo Site Builder


I den moderne tidsalder af internettet, er der flere virksomheder, der gør stor hjemmeside builder software, der er helt gratis. Mange af disse selskaber, ligesom Yahoo.com, tilbyder dette gratis software som en måde at få flere brugere til at købe deres domænenavne og bruge deres web hosting planer. Yahoos hjemmeside builder program er gratis for alle (se ressourcer til gratis download) og tilbyder hundredvis af færdiglavede skabeloner, som du kan bruge. Alt du skal gøre er at tilføje billeder og den tekst, du ønsker, og uploade dem til din hjemmeside.

Vejledning

Sådan bruges Skabeloner i Yahoo Site Builder

1

Åbn programmet. Du skal fordoble venstre-klik på programikonet at åbne programmet.

2

Klik på fanebladet "Filer" og vælg "Ny Site". Venstre-klik på "File" fanen i øverste venstre hjørne af kommandolinjen; en drop-down menu åbnes; vælg "Ny Site".

3

Brug Guiden Skabelon for at vælge den ønskede skabelon. Når guiden skabelon åbnes, skal du vælge "Ja" for at bruge den. Rul gennem skabelonerne og vælg den ønskede skabelon; du kan også søge efter kategori.

4

Rediger skabelonen som ønsket. Hver skabelon vil have et sæt af oprettede sider samt en navigationslinje. Simpelthen dobbeltklikke på et af tekstfelterne i siderne og tilføje din egen tekst. Du kan trække og slippe tekst til, hvor du ønsker det vises på siden. Du kan også slette, ændre størrelse, eller tilføj billeder, som du ønsker overalt på siderne.

TIPS

  • Du kan også hente ekstra skabeloner fra Yahoo server; skal du blot klikke på "Skabeloner" knappen i kommandolinjen.
  • Sørg for, at du sletter eventuelle ekstra sider, som du ikke ønsker.

relaterade artiklar