Sådan bruges scanneren i My Brother 7840W

Brother 7840W er en printer, der er udstyret med en flatbed scanning enhed installeret i den øverste del af enheden. Denne scanning enhed er udstyret med en optisk scanningsopløsning på 600 med 2400 dpi, en maksimal interpoleret scanningsopløsning på 19200 med 19200 dpi og 48-bit farvedybde. Den 7840W er kompatibel med både Macintosh og Windows-computere; en installationsdisk pakket med printeren indeholder software udviklet til at hjælpe med scanningen. De specifikke trin involveret i scanning af et dokument kan variere en smule afhængigt af dit operativsystem.

Vejledning

Windows

1

Løft scannerlåget, placeret på den øverste panel på printeren. Placer det dokument, du ønsker at scanne forsiden nedad på glaspladen. Juster den ene ende af dokumentet med de linjer udskrives til venstre på scannerglaspladen. Sænk scannerlåget.

2

Start "ScanSoft PaperPort 11SE" ansøgning. Åbn menuen "Filer", og vælg indstillingen mærket "Scan eller hent foto." Klik på knappen "Vælg". Klik på notering mærket "TW-Brother MFC -7840W (TW-Brother DCP-7840W)" eller "TW-Brother MFC-7840W (TW-Brother DCP-7840W)." Klik på afkrydsningsfeltet som hedder "Display Scanner dialogboksen." Klik på knappen "Scan".

3

Gennemse mulighederne vises på venstre side af "Scanner Setup" vinduet. Vælg "Scan" indstilling, der passer til den type dokument, du scanner; vælge "Foto" for billeder, som du vil udskrive, "Web" for billeder, som du planlægger at dele online eller "Tekst" for tekstdokumenter. Juster opløsning og scanningstype indstillinger hvis det ønskes. Klik på knappen "Forscanning," placeret i øverste højre hjørne af vinduet. Vent på, at enheden scanne dokumentet, før du fortsætter.

4

Gennemgå resultaterne af scanningen i vinduet. Juster lysstyrke og kontrast, hvis det ønskes. Klik og træk hen over det scannede billede til at beskære scanningen ned til det valgte område. Klik på "Start" for at udføre en endelig scanning af dokumentet.

5

Åbn mappen "My Documents" computerens. Find og åbn den mappe mærket "My PaperPort Dokumenter." Find det scannede billede i mappen.

Macintosh

6

Løft scannerlåget, placeret på den øverste panel på printeren. Placer det dokument, du ønsker at scanne forsiden nedad på glaspladen. Juster den ene ende af dokumentet med de linjer udskrives til venstre på scannerglaspladen. Sænk scannerlåget.

7

Start "ControlCenter 2" ansøgning. Klik på knappen "SCAN", placeret på venstre side af programvinduet. Klik på ikonet, der svarer til den ønskede destination for scannede dokument.

8

Vælg det foretrukne program på "Program" menuen for at bestemme, hvilket program computeren skal bruge til at åbne det scannede billede. Vælg den foretrukne filformat fra "File Type" i menuen; til almindelig brug, skal du vælge "JPEG" valgmulighed. Juster "Resolution" indstillingen til det ønskede billedkvalitet. Juster "Scan Type" indstillingen til den ønskede farvedybde. Juster indstillingerne for dokumentstørrelse at matche størrelsen på det billede, du scanner. Klik på afkrydsningsfeltet mærket "Vis scannerinterface." Klik på "OK". Vent på, at enheden scanne dokumentet, før du fortsætter.

9

Gennemgå resultaterne af scanningen i vinduet. Juster lysstyrke og kontrast, hvis det ønskes. Klik og træk hen over det scannede billede til at beskære scanningen ned til det valgte område. Klik på knappen "OK" for at udføre en endelig scanning af dokumentet. Vent på, at enheden scanne dokumentet; scanningssoftwaren åbner automatisk det gemte billede i det program, du har valgt i indstillingen "Program".


relaterade artiklar