Sådan bruges S1 variablerne ændres websider

S1 variabler er værdier, der sendes i webadressen forespørgselsstreng, som er en streng af variabler, du bruger til at vise dynamisk indhold til en bruger. S1 variabel indeholder den side, du viser for brugeren, når siden indlæses. Denne type kodning kan du vise en side afhængig af brugerens input. Mange programmører bruger den til at få vist en side fra en annonce - annoncen indeholder S1 variabel og koden læser den variable værdi og viser indholdet i overensstemmelse hermed.

Vejledning

1

Klik på "Start" knappen i Windows, og vælg "Alle programmer". Klik på "Microsoft .NET Framework" og derefter klikke på "Visual Studio" for at åbne Microsoft udvikling software.

2

Klik på "Filer" og derefter klikke på "Åbn". En dialogboks åbnes med en liste over de seneste projekter. Dobbeltklik på dit website projekt. Koden åbner i midter panel.

3

Indtast følgende kode til at hente værdien af ​​S1 variabel:

string s1 = Request.QueryString ["s1"];

Denne kode skaber en S1 variabel og den henter værdien af ​​S1 query string. Du bruger den nye S1 variablen for at vise en dynamisk webside.

4

Indtast følgende kode for at få vist en webside, der afhænger af den variable værdi S1:

hvis (s1 == "MyPage")

{Response.Redirect ("mypage.aspx"); }

Hvis (s1 == "yourpage")

{Response.Redirect ("yourpage.aspx"); }

I denne blok af kode, der er en webside vises afhængigt af værdien af ​​S1. Hvis værdien af ​​S1 er "MyPage", så hjemmesiden siden "mypage.aspx" vises. Hvis værdien er "yourpage" og derefter "yourpage.aspx" vises.

5

Klik på "Gem" knappen i toppen af ​​arbejdsområdet. Klik på "Kør" for at teste den nye kode. Siderne åbnes i standardbrowser.

Relaterede artikler