Sådan bruges QuickBooks at gøre journaloptegnelser

Folk på Intuit havde ét mål i tankerne, da de skabte QuickBooks: Gør det nemt for alle at spore deres finansielle sundhed. De har forenklet processen så meget, at skabe journaloptegnelser er blevet en forholdsvis enkel proces. Her er et par tips til, hvordan du opretter og redigere journaloptegnelser.

Vejledning

1

Indtast data i de forskellige former i QuickBooks, såsom fakturaer, regninger og checks. Et tidsskrift for anvendelsen bør oprettes automatisk "bag kulisserne". Dette forenkler processen og eliminerer den kedelige opgave at genindtaste oplysninger flere gange.

2

Gem transaktionen og vælg "Rapporter> Transaktioner" fra drop down menu, eller klik på ikonet tidsskrift i nyere versioner af programmet. Du kan også se "General Journal" eller "GENJRNL" i registret efter angivelsen er blevet oprettet.

3

Kontroller, om posten er blevet registreret korrekt. Hvis ikke, gå tilbage til den form, som oplysningerne er blevet indtastet og ændre det. Derefter kontrolleres igen dagbog ved at åbne den ved hjælp af processen beskrevet ovenfor.

4

Luk ud regnskabsåret ved at gøre absolut ingenting. QuickBooks lukker automatisk de år og starter en ny serie af poster for dig ved automatisk at overføre nettoindtægt til en Overført resultat konto. Desværre kan du ikke se denne dagbog.

5

Prøv ikke at redigere journaloptegnelser. I stedet gå tilbage til de oprindelige former og redigere dem. Redigering journaloptegnelser kan resultere i fejl i rapporteringsprocessen.

Relaterede artikler