Sådan bruges Ning Som et betalt medlemskab Group

Ning, en online-tjeneste, der giver dig mulighed for at oprette, tilpasse og dele sociale netværk, ikke i øjeblikket tilbyder en standardfunktion for betalt netværk medlemskab. Men med en smule kreativitet kan du sætte systemer til at styre din egen betalt medlemskab proces til dit netværk. Dette indebærer først ændre din medlem indstilling til "medlem moderation", hvor hvert medlem skal godkendes af dig at færdiggøre medlemskabet. Når nogen har tilmeldt til dit netværk, kan du sende en e-mail anmoder betaling via din PayPal-konto, og kun godkende ham efter modtagelse af betaling.

Vejledning

Slå Medlem Moderation

1

Log ind på din Ning konto (se Resources). Gå til "My Network" værktøj ikonet øverst til venstre på hjemmesiden.

2

Klik på linket "Controls" fra "medlemmer" menuen på instrumentbrættet eller "My Network" siden.

3

Vælg boksen lige ved siden af ​​"Godkend nye medlemmer, før de kan deltage."

4

Rul til bunden af ​​siden, og klik derefter på "Gem" knappen.

Oprette en PayPal-konto

5

Gå til PayPal hjemmeside (se Resources).

6

Find den konto login-boksen i venstre side af siden. Klik på linket "Tilmeld dig" ved siden af ​​spørgsmålet "Ny på PayPal?"

7

Indtast dit land eller område, og dit sprog ved at bruge drop-down boks, og klik derefter på knappen gul "Kom i gang" under "Personal".

8

Indtast alle de krævede felter (dvs. e-mail-adresse, adgangskode, navn, adresse og telefonnummer) på næste side.

9

Klik på knappen "Accepter og Opret konto".

Opsætning og styre betalt medlemskab Process

10

Tilføj en meddelelse på hjemmesiden for dit netværk informere alle potentielle medlemmer, at der er et gebyr for at tilmelde dig til dit netværk. Når nogen har tilmeldt til netværket, vil du modtage et nyt medlem meddelelse e-mail fra Ning med e-mail-adressen på den kommende medlem.

11

Kopier email adressen på din kommende medlem fra det nye medlem anmeldelse email du har modtaget. Indsæt e-mailadresse til feltet.

12

Indtast beløb; vælg derefter "Tjenester" i "Anmodning betaling for" sektionen.

13

Gennemgå din anmodning på næste side. Du har mulighed for at ændre emnet for e-mailen, og omfatte en meddelelse med e-mail, som vil blive sendt af PayPal til det potentielle medlems.

14

Klik på knappen "Request Money". PayPal vil sende en e-mail til den potentielle medlem anmoder om betaling for medlemskab til dit netværk. PayPal vil også sende dig en e-mail, når den person gør betalingen. På det tidspunkt, kan du godkende medlemskabet enten fra Ning nye medlem anmeldelse email du modtog, eller ved at klikke på den gule "Afventer godkendelse" boks, der vises i højre kolonne af din Ning Network, når du logger på.

Relaterede artikler