Sådan bruges jokertegn for LANDesk rapporter

Sådan bruges jokertegn for LANDesk rapporter


LANDesk er en suite af software markedsføres til virksomheder, der ønsker at administrere kontakter, netværk og andre store databaser af personale eller brugeroplysninger. Når du opretter databaser, kan du oprette rapporter baseret på visse karakteristika (hvor mange af dine kunder er i 618 områdenummeret, for eksempel). Fordi disse databaser kan være store, en effektiv måde at lave rapporter er gennem wild card karakterer. Disse lader dig forlade nogle oplysninger blank, så LANDesk kan udfylde resten.

Vejledning

1

Åbn LANDesk database, som du ønsker at oprette en rapport.

2

Klik på "Vis som rapporten" knappen øverst på skærmen.

3

Vælg den kolonne eller træk, som du gerne vil filtrere i din rapport. Sådanne egenskaber er unikke for din database, men for eksempel ved "telefonnummer".

4

Indtast i de oplysninger, til at filtrere data. For eksempel for at udskrive en rapport om dine kunder i 618 er koden telefonnumre, skal du indtaste "618" (ingen anførselstegn).

5

Indtast et wild card karakter, hvor du ønsker at forlade tomme rum. Der er to tegn, du kan bruge: "" og "%". Begge fungerer på samme måde. Hvis du vil bruge det foregående eksempel, ville du nu har "618" eller "618%." Dette fortæller LANDesk at alt kan gå i den wild card område. Nu et telefonnummer begynder med "618" vil blive vist i din rapport.

6

Klik på "Udskriv rapport".


relaterade artiklar