Sådan bruges HP Pavilion TX 1000 Webcam

Sådan bruges HP Pavilion TX 1000 Webcam


Din nye HP Pavilion TX 1000 laptop lader dig tage snapshots og video-chatte med venner ved hjælp af den indbyggede webcam. HP har designet webcam til at være let tilgængelige fra skrivebordet på din computer. Selv hvis du ikke ved ret meget om computere eller elektronik, bør det ikke tage mere end et minut eller to at komme i gang.

Vejledning

1

Tænd din Pavilion TX 1000 laptop. Tryk på "Quickplay" knappen sidder på siden af ​​skærmen. Denne knap er mærket med en cirkulær pil. Alternativt kan du klikke på "Start," type "Quickplay" i søgefeltet, og tryk på "Enter". QuickPlay hovedmenu vises på skærmen.

2

Rul gennem ikonerne i bunden af ​​QuickPlay menu skærmen, indtil du finder ikonet webcam. Klik på det. Webkameraet menu og billede boksen vises.

3

Placer dig selv direkte foran webcam, og klik på den røde "Optag" knappen i menuen for at optage video. Brug "Snapshot" ikonet ned for at tage et enkelt billede. Vælg "webcam" -knappen i en internet messaging service som Yahoo Messenger, Windows Live, AOL IM eller Skype og webcam på computeren åbnes automatisk.

Relaterede artikler