Sådan bruges Google SketchUp

Google SketchUp er computersoftware, der giver borgerne mulighed for at designe, ændre og dele 3D-modeller. Det er lettere at lære at bruge end de fleste 3-D modellering programmer, og er tilgængelig via Google gratis. Uanset om du er interesseret i at bygge en ny veranda, redecorating din spisestue, at bygge en 3-D projekt for en videnskab klasse, eller undervise en videnskab klasse, Google sketch up gør det nemt at kommunikere på 3-D.

Vejledning

1

Hent Google SketchUp.

2

Beslut på hvilket niveau du ønsker at bruge Google SketchUp. Mens den grundlæggende version vil passe til behovene hos de fleste alle - fra studerende til læreren - professionelle designere kan ønske at opgradere til Google SketchUp Pro.

3

Gør dig bekendt med opsætningen af ​​Google SketchUp ved at lancere programmet og udforske dens funktioner. Den bedste måde at lære at bruge et værktøj i Google SketchUp er at vælge værktøjet og se tilgængelige i Instructor oplysninger. Når lanceret, instruktøren viser: en animation af værktøjet i aktion, trin-for-trin instruktion om, hvordan du bruger værktøjet, en beskrivelse af, hvordan værktøjet fungerer, og links til avanceret udnyttelse af værktøjet.

4

Se en simpel excersize som den nedenfor.

5

Køb en bog dedikeret til at lære Google SketchUp. "Google SketchUp for Dummies" er en af ​​de nemmeste at forstå bøger på markedet. Det kan købes hos din lokale boghandel eller via Amazon.com.

6

Åbn Google SketchUp og udforske! Den eneste måde til virkelig at sætte dig ind i et nyt computerprogram er at bruge det!

Prøve excersize: Tegning af en kugle i Google SketchUp

7

Brug Circle værktøj. Tegn en en cirkel på jordplanet.

8

Lås grænseflade dirrection. Tegn en anden cirkel inde i første gør det en smule mindre. De to cirkler vises vinkelret på hinanden på skærmen.

9

Vælg "Følg mig" værktøj og klik på ansigtet af den anden (mindre) cirkel. En kugle vises.

10

Ved hjælp af sletning værktøj, slette et punkt på kanten af ​​den første (større) cirkel. Hele den udvendige kant bør earsase, efterlader en færdig sfære.

TIPS

  • Hvis du vil bruge Instruktør, åbne "Windows" menuen og sørg for at klikke på "instruktør", således at et flueben i boksen ved siden af ​​den.

relaterade artiklar