Sådan bruges Fasterfox Lite

Sådan bruges Fasterfox Lite


Den Fasterfox Lite tilføjelse er et alternativ til den almindelige udgave af Fasterfox, tilbyder alle funktionerne i Fasterfox uden "Forudlæsning" option, der øger båndbredde for både brugeren og serveren. Fasterfox Lite giver brugerne mulighed for at fremskynde deres webbrowsing erfaring med en række forudindstillede indstillinger, plus en mulighed for at skabe brugerdefinerede indstillinger. Den Fasterfox Lite tilføjelse er downloadet og installeret via Mozilla Firefox 'add-on webside.

Vejledning

1

Åbn Firefox webbrowser og navigere til "Fasterfox Lite" add-on webside, https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/fasterfox-9148/. Gå videre til næste skærmbillede ved at klikke på "Fortsæt med at downloade." Klik på "Accepter og installer" for at downloade og installere add-on til din Firefox browser. Genstart browseren, når du bliver bedt om.

2

Klik på "Funktioner" og vælg "Add-ons". Klik på fanebladet "Udvidelser", og derefter rulle gennem indtil du ser Fasterfox Lite tilføjelse. Klik på "Indstillinger" for at få adgang til Fasterfox Lite indstillingsmenuen.

3

Klik på "Preset" fanen og vælg en af ​​de fire forudindstillinger til rådighed til brug. Hvis du vil oprette en brugerdefineret indstilling, skal du klikke på "Custom" valgmulighed. Valg af "Custom" vil også afsløre ekstra faner og indstillinger.

4

Brug valgmulighederne beliggende i "Cache", "Forbindelser", "pipelining" og "Rendering" faneblade at finjustere dine brugerdefinerede indstillinger. Klik på "OK" for at gemme dine ændringer.


relaterade artiklar