Sådan bruges et digitalt kamera som webcam

Webcams er en fantastisk måde at gøre Internet kommunikation mere personlig. For at starte videokonferencer, video chatter eller endda udsende begivenheder live over internettet, behøver du ikke at eje et webcam. Mange digitale kameraer kan ikke kun fungere som et webcam, men fungerer bedre end de fleste udpegede webcams.

Vejledning

1

Tjek manualen til dit digitalkamera for at se om det kan bruges som et webcam. Mange digitale kameraer har denne funktionalitet, og selv komme med webcam software. Hvis kameraet ikke blev leveret med webcam software, skal du bruge en tredjeparts web cam program som SarmSoft WebCam. Find SarmSoft webcam på ShareUp.com.

2

Sæt dit digitale kameras strømadapter ind i kameraet. Nogle vil ikke fungere som et webcam, medmindre de er sluttet til A / C magt. Selv hvis dine digitale kamera fungerer som et webcam, mens på batterier, sparer A / C magt dine batterier og forhindrer kameraet i at lukke ud i midten af ​​en udsendelse.

3

Tilslut et videokabel i digitalkameraets video "out" port. Dit kamera sandsynligvis kom med et kabel lavet til at tilslutte den til en til en videokilde. Sæt den anden ende af videokablet i dit grafikkort video "i" havn.

4

Indstil kameraet så tæt på skærmen som muligt. Dette giver en bedre ansigt til ansigt kommunikation.

5

Placer dig selv omkring 2 til 3 meter væk fra dit digitale kamera. De fleste digitale kameraets fokus bedst på denne afstand, når de anvendes som et webcam.

6

Brug en separat mikrofon hvis dit digitale kamera ikke overføre lyd, når den bruges som et webcam. Sæt mikrofonen til mikrofonstikket på dit lydkort.


relaterade artiklar