Sådan bruges en Wi-Fi USB-stik

Sådan bruges en Wi-Fi USB-stik

En Wi-Fi USB-adapter gør det muligt for en computer, der ikke allerede har et trådløst netkort (NIC) til at oprette forbindelse til et trådløst netværk via USB-porten. USB-adapteren er praktisk, fordi det giver dig mulighed for at oprette forbindelse til trådløse netværk uden at skulle åbne computeren og indsætte kortet. Du kan installere en USB-adapter uden selv at slukke for computeren. Men du skal sørge for driverne er installeret, så USB-adapteren fungerer korrekt.

Vejledning

1

Indsæt installations-cd'en i cd-rom-drevet på computeren. En installationsguide vil starte. Hvis det ikke sker, skal du klikke på "Start" og derefter "Denne computer" og dobbeltklik på cd-rom-drevet for at starte installationsguiden.

2

Følg anvisningerne ved at trykke på "Næste" for at installere driveren til Wi-Fi USB-stik. Installationsguiden vil bede dig om at indsætte USB adapter.

3

Sæt Wi-Fi USB-stik i USB-porten, og slut installationsguiden.

4

Åbn det trådløse værktøj, der blev installeret med installationsguiden. Klik på "Start" og derefter "Alle programmer" og finde USB Wi-Fi-stik hjælpeprogram fra programmerne.

5

Vælg det trådløse netværk, du vil oprette forbindelse til ved at dobbeltklikke på den. Hvis det trådløse netværk har en sikkerhed adgangskode, bliver du bedt om at indtaste den. Du bør være i stand til at bruge Wi-Fi USB-stik til at forbinde til dit trådløse netværk nu.


relaterade artiklar