Sådan bruges en Travel Drive

Sådan bruges en Travel Drive


Computer går ned kan og vil ske, og det er altid bedst at have en backup-system til at beskytte dine værdifulde dokumenter. En rejse drev er en lille, nem at bruge, ekstern lagring metode, der giver dig mulighed for at spare mange dokumenter eller filer på ét sted. En rejse drev, også kendt som en zip, flash eller USB-drev, er en af ​​de mest økonomiske muligheder startende i pris på $ 10.

Vejledning

Sådan bruges en Travel Drive med din computer

1


En USB docking station har flere porte og stik på din computer.


Find din USB-port på computeren. De fleste stationære modeller har havne på forsiden af ​​harddisken tårn og på ryggen. De fleste bærbare computere og netbooks har mindst to havne et eller andet sted på computeren. Du kan også købe en USB-hub, der kan sluttes direkte til din computer eller bærbare computer og giver dig ekstra porte.

2

Klik på "Start" menuen og åben "Computer". Dette vil bringe en Windows Explorer-vindue med alle dine tilgængelige drev og dine forskellige dokumentfiler og steder. Mest sandsynligt din nye drev vil være enten drev D eller drev E.

3

Klik på ikonet for drevet. Det kan sige eksternt drev, bærbare drev eller være det faktiske navn mærke af dit drev, såsom Memorex. Dobbeltklik åbner rejse drev, hvor du vil være i stand til at gemme dine dokumenter. Højreklik en gang for at åbne en genvejsmenu. Klik på "Ny mappe" og navngive det korrekt.

4

Gem dit dokument til en rejse drev i den nye mappe. Klik på "Computer" ikonet. Søg efter det dokument, du vil gemme på rejse-drevet. Klik på dokumentet én gang for at markere det og trække det til den rejse drevet. Dette vil flytte en kopi til drevet. Du kan også åbne dokumentet, skal du klikke på "Gem som" og vælg din rejse drev fra menuen Gem i. Vælg dit nye mappe. Klik på "Gem".

5

Afbryd din Travel Drive når du er færdig. Følg instruktionerne i din ejere manual for drevet frakobles fra computeren.

TIPS

  • Rejser drev er lille og let at miste; de fleste kan være knyttet til en nøglering til sikker opbevaring.

relaterade artiklar