Sådan bruges en router med en trådløs USB Card

Sådan bruges en router med en trådløs USB Card


USB trådløse kort er små stick-formede enheder, der tilsluttes til en USB-port på en computer. Gennem denne forbindelse kan en computer få adgang til en nærliggende trådløs router eller en anden trådløs enhed, såsom en printer, uden en fysisk kabelforbindelse. USB trådløse kort er nyttige for computere, der mangler indbyggede trådløse (også kendt som Wi-Fi) kapaciteter.

Vejledning

1

Tilslut Ethernet-kablet til "Internet" porten på bagsiden af ​​routeren. Tilslut den anden ende af Ethernet-kablet i enten LAN netværksstik eller "Til computer" eller "Til router" port på bagsiden af ​​kablet eller DSL-modem. Tilslut strømforsyningen til routeren og vent lysene på forsiden af ​​routeren for at begynde at blinke.

2

Sæt USB-kortet i en ledig USB-stikket på computeren. For bærbare computere, er USB slots normalt placeret på højre eller venstre side af den bærbare computer. For desktops, kan de være placeret på den nederste forsiden af ​​computeren eller i midten af ​​bagpanelet. Vent til computeren at genkende USB-kortet.

3

Tryk på den lille "On" knappen på det trådløse kort, hvis man er til stede. Nogle trådløse USB-kort kan ikke have en knap, og vil automatisk tænde når den er tilsluttet.

4

Klik på "Start" menuen knappen på Windows-skrivebordet, som regel i nederste venstre hjørne af skærmen. Klik på "Control Panel" efterfulgt af "Netværksforbindelser". Du bør se en ny forbindelse til stede. Det kan være navngivet til at matche mærke af USB-kortet eller den trådløse router (som Linksys), eller hvis den trådløse router blev oprettet tidligere, vil det vise navnet på netværket.

5

Klik på dette netværk for at oprette forbindelse og vælg "Husk denne forbindelse", hvis bedt om at gøre det. Test forbindelsen ved at lancere Internet Explorer, findes på skrivebordet på Windows.

TIPS

  • Sørg for at åbne og justere trådløse USB-antenne opad, hvis man er knyttet til kortet for at sikre, at der modtages et signal.
  • Tilslutning til ikke-sikrede trådløse netværk kan øge risikoen for at udsætte browsing oplysninger eller følsomme oplysninger over internettet. Må ikke få adgang følsomme steder såsom kreditkort sites og password tilgængelige steder over en ukendt trådløst netværk.

relaterade artiklar