Sådan bruges en Powershot AS80 som webcam

Canon PowerShot A80 digitalkamera var ikke oprindeligt designet til at blive brugt som et webcam. ExtraWebcam, en eftermarkedet program skabt specielt til Canon PowerShot og EOS-kameraer, tillader imidlertid, at de skal behandles som webkameraer. ExtraWebcam virker ved at installere en software driver, der giver en USB-tilsluttet Canon kamera, der skal opdages og udnyttes til capture inputenhed i messenger-programmer. Installere programmet og oprette din messenger program til at bruge PowerShot A80 som webcam.

Vejledning

Download og installation

1

Gå til den officielle ExtraWebcam hjemmeside og klikke på linket "Download".

2

Klik på "Download" knappen orange på den følgende side for at gemme installationen eksekverbare til din computer.

3

Klik på "Kør", når den er færdig med at hente og klik på "Ja" i dialogboksen Brugerkontokontrol. Dette kører en installationsguiden.

4

Klik på knappen "Næste" på velkomstsiden i installationsguiden.

5

Klik på "Jeg accepterer ..." radioknappen og klik på "Næste".

6

Klik på "Næste" i dialogboksen Vælg destination. Som standard vil softwaren installeret til Program Files mappe på din computer. Du kan ændre denne mappe ved at klikke på "Gennemse ..." knappen og vælge en ny placering på næste side.

7

Klik for at placere et flueben ud for "... Desktop Icon" og klik "Næste".

8

Klik på knappen "Install" i dialogboksen Windows Security. Programmet vil nu automatisk installere på din computer. Klik på "Afslut" knappen, når du bliver bedt om.

Brug af Webcam

9

Højreklik på "ExtraWebcam" genvej på skrivebordet, og klik på "Egenskaber". Klik på "Kompatibilitet" fanen og klik på "Kør dette program som administrator" valgmulighed. Klik på "Anvend" for at gemme og klik på "OK" for at lukke.

10

Dobbeltklik på "ExtraWebcam" genvejen for at starte programmet. Klik på "Ja" i dialogboksen Brugerkontokontrol. Klik på "-" for at minimere programmet.

11

Slut den lille ende af USB-adapterkablet til dit PowerShot kamera, og tilslut USB-enden til din computer. Ved tilslutning til en stationær computer, skal du sikre dig tilslutte USB til en port på bagsiden af ​​din computer i modsætning til front eller side. USB-porte på bagsiden af ​​din computer køre på en dedikeret bus, som typisk resulterer i en hurtigere forbindelse til enheden.

12

Tænd PowerShot kameraet, efter du har tilsluttet den til computeren. Klik på "X" ikonet på Windows Kamera guiden, som automatisk viser. Du skulle nu se "Kamera Connected" ballon på proceslinjen.

13

Maksimer ExtraWebcam software, og klik på "Video Source" drop-down-vinduet. Dette udvider flere muligheder. Klik på "Live-søgeren", og klik på "Connect" afkrydsningsfeltet. Du skulle nu se en live video feed fra kameraet på din computerskærm. Kameraet er nu klar til at blive brugt som et webcam.

AOL Instant Messenger

14

Lancering AIM og tegn på.

15

Klik på "Indstillinger" øverst eller tryk på "F7" knappen på dit tastatur. Dette åbner et nyt vindue.

16

Klik på "Enhanced IM" valgmulighed i venstre rude. I "Audio & Video" sektionen, klik på "Camera" drop-down menuen og vælge "ExtraWebcam x_x."

17

Klik på knappen "Anvend" i bunden for at gemme. Din Canon PowerShot bruges nu som et webcam på AOL Messenger.

Yahoo Messenger

18

Start Yahoo Messenger og logge ind på din konto.

19

Klik på "Messenger", og klik på "Indstillinger". Dette åbner et nyt vindue.

20

Klik på "Video & Voice" linket i venstre rude under afsnittet "Kategori".

21

Klik på "Camera" drop-down menuen og klik på "ExtraWebcam x_x." Klik på knappen "Anvend" for at gemme. Yahoo Messenger nu bruger dit Canon PowerShot som webcam.

Skype

22

Åbn Skype og logge ind på din konto.

23

Klik på "Funktioner" og klik på "Indstillinger". Dette åbner en dialog Skype Options.

24

Klik på "Video Settings" linket i venstre rude.

25

Klik på "Vælg kamera" drop-down og vælg "ExtraWebcam x_x", og klik på "Gem". Skype vil nu bruge PowerShot kameraet som webcam.


relaterade artiklar