Sådan bruges en Motorola RAZR2 som webcam

Sådan bruges en Motorola RAZR2 som webcam


Traveling betyder normalt at miste kontakten med din familie og venner. Selv hvis du har en masse gadgets, der tager dem alle med dig på dine rejser er til tider umuligt. Men hvis du har en bærbar computer med internetforbindelse, kan du bruge din Motorola RAZR2 smartphone som webcam til at holde kontakten med dine kære. Mobiola er det eneste værktøj, der kan oprette forbindelse til din telefon via USB og Wi-Fi, ikke bare Bluetooth. Selvom Mobiola koster fra $ 2,99 til $ 19,95, afhængigt af din smartphone-model og operativsystem, kan du prøve det gratis.

Vejledning

1

Åbn webbrowseren på din bærbare computer, og find Mobiola hjemmeside (se Resources). Download softwaren, og gem den et sted på din harddisk.

2

Dobbeltklik på installationsfilen for at starte installationen. Følg vejledningen for at afslutte installationen Mobiola på din bærbare computer.

3

Slut Motorola RAZR2 til din bærbare computer ved hjælp af USB-kablet. Start Motorola PC Suite-software på din bærbare computer.

4

Klik på "Personlige data" linket og klik på "Synkroniser" knappen. Vælg "Langsom synkronisering" i næste vindue.

5

Klik på "Synkroniser nu" knappen og vente på dine filer, der skal synkroniseres mellem den bærbare computer og smart telefon. Dette installerer automatisk Mobiola på Motorola RAZR2. Genstart smart telefon.

6

Start Mobiola på din bærbare computer. Vælg "USB" som forbindelsestype. Du kan også vælge Wi-Fi eller Bluetooth, hvis du ikke ønsker at bruge USB-kablet.

7

Tænd videokameraet på din Motorola RAZR2. Klik på "Camera" ikonet i Mobiola på din bærbare computer. Det vil sende video-stream fra smartphone til den bærbare computer. Du kan bruge skyderen Kvalitet til at justere kvaliteten af ​​videoen.

8

Start instant messaging-software, og lad den registrere din RAZR2 som webcam. Brug en bilholder eller bordholder at holde telefonen i en passende position.


relaterade artiklar