Sådan bruges en Kodak C160 som webcam

Hvis du ikke har en dedikeret webcam til at bruge med en bærbar eller stationær computer, kan du gøre brug af dit Kodak C160 kamera. Billeder, du ser med kameraet, vises på kameraets LCD-skærm. Du kan tilslutte kameraet til computeren for at bruge som et webcam med video messaging-software. Men vil du kræve brug af en USB video capture-adapter.

Vejledning

1

Indsæt installations-cd'en til videooptagelse adapter i cd / dvd-drevet. Klik på knappen "Næste" når vinduet Setup vises. Følg vejledningen på skærmen for at installere softwaren.

2

Sæt videooptagelse adapteren i en ledig USB-port på din bærbare eller stationære computer. Drivere til adapteren vil derefter blive installeret af Windows.

3

Sæt RCA ende af kameraets A / V-kabel til indgangene til videooptagelse adapter. Farverne på RCA stik skal matche når den er tilsluttet.

4

Sæt det lille stik ende af A / V-kablet i "Output" port på kameraet.

5

Dobbeltklik på ikonet for video capture-adapter til at køre softwaren. Tryk på "Power" knappen på kameraet for at tænde den.

6

Kontroller, at kameraet er i videotilstand. Billedet fra LCD-skærmen vises derefter på skærmen. Du er nu klar til at bruge kameraet med MSN Chat, Yahoo Messenger eller Skype.


relaterade artiklar