Sådan bruges en DVD610 Handycam som webcam

Sådan bruges en DVD610 Handycam som webcam


En Sony DCR-DVD610 er et Handycam, der tillader dig at gemme video-optagelser ved hjælp af en DVD-disk, Memory Stick Duo eller Memory Stick PRO Duo. Det drejer sig primært fungerer som et videokamera med foto opfangende evne, men denne Handycam kan også anvendes som en erstatning for en almindelig webcam med den rigtige software og hardware. Dette giver dig mulighed for at udsende videoer, der har højere kvalitet end almindelige webkameraer.

Vejledning

1

Hent og installer den nødvendige software programmer til at give din Sony Handycam til at fungere som et webcam. Brug Sony Picture Utility og Picture Motion Browser installations-cd'en, der fulgte med kameraet, til at installere kameraet drivere på din computer. Hvis du ikke har adgang til installations-cd'en, skal du blot søge og downloade det fra internettet. Samtidig, søge og downloade enhver tredjeparts webcam program, der vil tillade dig at bruge en Handycam som webcam.

2

Tilslut din Sony Handycam til computeren via et FireWire-forbindelse. Selv om dette kamera gør det muligt for USB-forbindelse til computeren, bruge det som et webcam kræver brug af FireWire-kablet er sluttet til computerens FireWire-port. Dens USB kabel bruges kun når du overfører indhold til og fra hukommelseskortet i Handycam.

Hvis din computer ikke har en FireWire-port, skal du bruge en FireWire til USB-adapter eller tilslut kameraets FireWire kabel til en ekstern harddisk, der giver både FireWire og USB-forbindelser. I dette tilfælde bør kameraet tilsluttes via FireWire-forbindelse til den eksterne harddisk; derefter harddisken skal tilsluttes via USB-forbindelse til computeren.

3

Sæt dit Handycam AC adapteren i en stikkontakt. Brug af elektrisk strøm i stedet for batteri giver Handycam at have kontinuerlig strøm, når i brug som et webcam.

4

Åbn din Handycam i "Record" mode.

5

Åbn dit webcam ansøgning og vente, indtil det anerkender Handycam tilsluttet computeren.

6

Juster dit Handycam afstand fra motivet. Konfigurere dens zoom, fokus og eksponering indstillinger fra kameraets menupunkter. Du kan placere kameraet på et stativ for at fastgøre det på plads.

7

Tryk på "Broadcast" eller "Camera" knappen dit webcam programmets at begynde at bruge det som et webcam. Knappen navn og dens placering kan variere, afhængigt af den specifikke webcam program, du bruger.


relaterade artiklar