Sådan bruges en almindelig telefon med Skype

Sådan bruges en almindelig telefon med Skype


Skype er VoIP (Voice over IP) software, der giver brugerne mulighed for at foretage og modtage tale- og videoopkald over internettet. Tjenesten kan kalde andre brugere med Skype gratis såvel som reelle telefonnumre til nedsat langdistance satser. Generelt at tale på Skype, skal brugerne bruge deres computer mikrofoner til at kommunikere, men der er tre store muligheder for brugere, der ønsker at tale på Skype med en almindelig telefon håndsæt.

Vejledning

1

Køb et USB Skype telefon adapter. Sæt adapteren i din pc med et USB-kabel. Sæt din telefon i "TEL" port på bagsiden af ​​Skype Adapter og sætte telefonstik fra din væg til "LINE" -porten. Saml din telefon og ringe * at placere et Skype-opkald.

2

Køb Belkin Desktop Internet Phone fra Skype hjemmeside. Sæt det medfølgende Ethernet-kabel til dit modem eller router direkte og log ind på din Skype-konto på telefonens skærm. Når du er logget ind, kan du placere telefonopkald som en almindelig telefon uden brug af en computer.

3

Køb Belkin Wi-Fi Phone til Skype. Det fungerer mest som en mobiltelefon ud af alle de muligheder. Tænd telefonen, logge ind på din Skype-konto på selve telefonen i et område, hvor du kan få adgang til WiFi og foretage et opkald. Dine Skype-kontaktpersoner automatisk indlæse op, når du logger ind på din telefon.


relaterade artiklar