Sådan bruges din egen Favicon i Weebly

Sådan bruges din egen Favicon i Weebly


Weebly er en online web skaber service, tilgængelig gratis for alle med adgang til internettet. Ved hjælp af Weebly, brugerne har mulighed for at tilpasse og dele blogs, personlige hjemmesider og online butikker med social networking websites og andre online communities. Tilføjelse af en favicon til dit website er muligt med en Pro Weebly konto, hvilket er en betalt konto, der giver ekstra funktioner til betalende medlemmer.

Vejledning

1

Start din computers internetbrowser og besøge Weebly officielle hjemmeside på weebly.com.

2

Log ind på din Weebly konto ved at klikke på "Log ind" beliggende nær øverst til venstre på hovedsiden og indtaste brugernavn og adgangskode, du brugte til at registrere for Weebly. Tryk på "Enter" for at få adgang til din konto side.

3

Klik på "Upgrade" ligger inden for de højre sidebjælke links for at starte opgraderingen, som vil tillade dig at bruge din egen favicon på dit websted. Indtast dine betalingsoplysninger hjælp Weebly officielle hjemmeside for at fuldføre din kontos opgradering. Når opgraderingen til din konto er færdig, revist din kontoside og opdatere eller tryk på "F5" på dit tastatur.

4

Vælg den Weebly hjemmeside, du vil redigere, og vælg fanen "Indstillinger".

5

Tryk på "Upload" ved siden af ​​"Favicon" header og gennemse din computer for en gyldig favicon fil til brug på dit websted sider. Tryk på "OK", når du fremhæve og vælge den favicon efter eget valg.

6

Klik på "Gem" i fanen "Indstillinger" på din Weebly kontoindstillinger og se din hjemmeside til en live, offentliggjorte udgave af dit websted ved hjælp af din egen favicon.

TIPS

  • Din favicon vil blive ændret til 16 af 16 pixels. Hvis skabte større, er det vigtigt at overveje den måde, din favicon billede vil se ud, når det er denne mindre størrelse.

relaterade artiklar