Sådan bruges Blækpatroner Det er forældede

Sådan bruges Blækpatroner Det er forældede


En udløbsdato er ikke længere et problem, når det kommer til patroner til de fleste printere. Nu forskellige forhandlere tilbyder "genfyldningsemballager" på blæk, som giver patronen skal genbruges med ny blæk. Prisforskellen er drastisk mindre, da du ikke skal udskifte hele patron. Det er også mere miljøvenligt så godt, da der er mindre plast, der vil blive kasseret i det lange løb.

Vejledning

Sådan bruges en forældet Blækpatron

1

Find en lokal forhandler, der genopfylder blækpatroner. Mange Walgreens og Kinko tilbud tjenesten. Desuden kan mindre trykkerier agenturer også tilbyde genfyldningsemballager på visse modeller. Spørg forhandleren, at patronen, du forsøger at påfylde er en, de servicerer før turen til dem.

Hvis du er mere hands-on, forskellige detailhandlere som Sams Club og Walmart tilbyder gør-det-selv blæk genpåfyldning kits.

2

Bring patronen til forhandleren. Hvis der stadig er blæk i patronen, vil de sprøjte det ud, før du udskifter den med frisk blæk. Dette vil ske i out-of-date blæk, som kan tørres ud og ødelægge et trykkeri job, ud af patronen.

3

Udskift patronen tilbage i printeren. Patronen vil nu være i stand til at udskrive alle de job, du anmoder om, selv om det er teknisk out-of-date.


relaterade artiklar