Sådan bruges 5 Twitter Tools til gøre dig til en Power Tweeter

Ny på Twitter? Twitter er en microblog, der gør det nemt at holde kontakten. Twitter værktøjer gør Twitter fungere endnu bedre for dig. Disse værktøjer gør det nemt at få mest muligt ud af din Twitter-oplevelse.

Vejledning

1

Tweader. Jo flere tilhængere du får, og jo flere samtaler, du har, jo sværere kan det være at finde ud af, hvem der besvarer, hvilke af dine kommentarer. Det er her Tweader gentagne gange kommer i handy. Bare skriv i URL antal dit tweet, og det vil vise dig hele tråden samtale tilsluttet denne tweet.

2

TweetDeck. TweetDeck er vejen til altid fange, hvad de personer, du følger siger. Det giver dig mulighed for at spore flere grupper baseret på fællesskaber, du har angivet, og se for dit svar der også. Det selv fanger nogle af de @ svar, som Twitter ikke se. Især når dit navn er nævnt i en liste over fleres.

3

Budurl og Tweetburner. Nogensinde spekulerer på, om nogen virkelig lytter til dig? Forkort dine links med en af ​​disse værktøjer, og du kan spore, hvor mange mennesker har åbnet dem. Budurl er stor, fordi det vil vise dig, hvor mange mennesker er ved at åbne dine links i realtid. Tweetburner er et godt værktøj, fordi du kan se, hvad de hotteste links i øjeblikket er på det, så godt. Ved hjælp af disse værktøjer, vil du blive bedre til at skrive overskrifter, der trækker trafik til dine links, fordi du kan se, hvor godt du laver.

4

TweetGrid og Search.Twitter. Nogensinde spekulerer på, hvad alle siger om et bestemt emne i øjeblikket? Disse seje søgewebsteder vil gøre det trick. Search.Twitter, tidligere Summize, er Twitter motor bag Election2008. TweetGrid giver dig mulighed for at spore flere emner i ét vindue. Du kan bruge disse værktøjer til at finde folk, når Twiiter folk søgning er nede, eller se, hvem der reagerer på et bestemt emne eller spørgsmål, som en rockstar diskant.

5

TweetBeep. Dette tager de oplysninger, du kan finde i TweetGrid og Search.Twitter og vikler det hele op i en fin lille email, som du kan få time eller dagligt. Meget praktisk til at holde op med emner, produkter og virksomheder, du følger.

TIPS

  • Hvis det ikke er nok for dig. Her er et par ekstra værktøjer ...
  • TweatLater: Jeg har aldrig brugt dette produkt, så jeg ikke kan attestere dens funktionalitet. Men det er angiveligt at tweet beskeder du planlægger på forhånd. Nyttigt, hvis du ønsker at sende en planlagt besked serie eller meddelelse.
  • SnagIt: Sørg for at lave din egen profil på din twitter startside. Har du ikke en fancy grafik program? Ingen bekymringer. Du kan samle dit indhold på Word, og brug derefter SnagIt at gøre jpg. SnagIt er en utrolig billig værktøj, i betragtning af hvor stærk den er. Du vil ikke vide, hvordan du levede uden.
  • Qwitter: Vil du finde ud af, når folk holder op med at følge dig? Qwitter e-mails du når folk tabe dig. Ikke for den person med let sårede følelser, dog!
  • Pingfm: Brug den til at udsende dine tweets på alle sociale medier med et enkelt klik.

relaterade artiklar