Sådan bruges 3D-lager Med Google SketchUp

Mens du kan lade din kreativitet svæve, når du bruger Google SketchUp, at skabe din egen 3-dimensionelle modeller og samlinger, er det ikke altid nødvendigt at genopfinde hjulet. 3D-lager er et stort bibliotek af modeller og samlinger af kendte geografiske steder, oprindelige bygninger, genstande og mennesker, der kan bruges med Google SketchUp. Det er en brugerdrevet community, hvilket betyder, at folk kan uploade deres egne kreationer til almindelig brug eller showcase formål. Det betyder også, at det er sandsynligt, du vil være i stand til at finde den model, du søger.

Vejledning

Hent Modeller i Google SketchUp

1

Start Google SketchUp, og klik på "Get Models" knappen. Det er placeret i Introduktion værktøjslinje og ligner en åben papkasse med en pil skyde ud af det. 3D-lager vises i et pop-up vindue.

2

Gennemse model biblioteker eller indtaste specifikke søgeord for at finde den type model, du søger. Klik på linket "Download model", når du har fundet en model, der vil arbejde med dit projekt. Du kan vælge enten at indlæse modellen direkte i din SketchUp projekt eller gemme modellen til din harddisk til senere brug.

3

Vælg "Ja" for at lave din egen placering for modellen i din Google SketchUp. Hvis du får en dialogboks spørger dig, om du ønsker at placere den model, selv det typisk sker, hvis den model, du har valgt, hvis du bruger en terræn billede fra Google Earth og den model, du har hentet blev uploadet med en specifik Google Earth placering. Hvis du vælger "Nej", så modellen vil blive placeret på det korrekte terræn placering, uanset om det er tæt på dit projekt placering.

4

Placer importerede modeller ved hjælp af "Move" værktøjet. Objektet vil bevæge sig rundt din Google SketchUp skærmen, indtil du klikker for at placere den.

Upload modeller til 3D-lager

5

Gem og navngive den model, du har oprettet i Google SketchUp. Da du vil dele filen med fællesskabet, så sørg for at nævne det noget intuitivt. Hvis du navngiver Det Hvide Hus ", der placerer ved 1600" brugere er mindre tilbøjelige til at finde det i en søgning.

6

Gå til Filer, derefter til "3D-lager" og derefter på "Del model." Når 3D-lageret vises, skal du logge ind med din Google-konto oplysninger.

7

Indtast en titel og en kort beskrivelse af din model. Du kan også tilføje ekstra information for at gøre modellen mere tilgængeligt for andre brugere. For eksempel kan du tilføje tags til kategorisering formål eller URL eller logo på dit websted.

8

Klik på "Upload til 3D-lager."


relaterade artiklar