Sådan bruge min bærbare computer væk fra hjemmet

Sådan bruge min bærbare computer væk fra hjemmet


Det er nemt at bruge din computer på farten, hvilket frigør din laptop fra dit hjemmekontor. Tre primære bekymringer er batterilevetid, beskyttelse af maskinen og tilslutningsmuligheder.

Vejledning

Sådan bruge min bærbare computer væk fra hjemmet

1

Fastholdelse af en opladet batteri er afgørende for mobile computing. Når dit batteri dør, kan du ikke bruge din bærbare computer uden en stikkontakt. Som bærbare computere bliver mere populære, er det vanskeligere at finde ledige afsætningsmuligheder. Få mest muligt ud af dit batteri ved fuld opladning, før du forlader hjemmet, og være på udkig efter en plads i nærheden af ​​en stikkontakt, hvis du planlægger at arbejde på afstand i flere timer ad gangen.

2

Forlæng levetiden på din laptop batteri. For at forlænge batteriets levetid væk fra hjemmet, aktivere computerens strømbesparende nytte indstillinger. Andre strømbesparende tip anbefalet af Joe Lear, Underdirektør / Systemadministrator fra University of Missouri, omfatter, men er ikke begrænset til: at dæmpe skærmen, minimal brug af USB plug-in-enheder og cd / dvd-drev, lukke trådløse kort og holde diskdrev defragmenteret.

3

Køb et ekstra batteri og / eller en bil oplader. Mens schlepping et ekstra batteri tilføjer vægt på din computer taske, det fordobler den tid, du kan bruge din bærbare computer væk hjemmefra. Dem med en bil kan oplade deres laptop batteri ved hjælp af en AC-adapter eller en anden computer oplader der kan sluttes til cigarettænderen i instrumentbrættet.

4

Brug en beskyttende bæretaske. Regnskabsmæssig omkring din laptop øger dine chancer for skader og nedbrydning. Tilfælde kommer i mange forskellige farver og størrelser, der passer dimensionerne af computer og dine personlige behov. Neopren laptop ærmer er lette, populære og mindst pladskrævende. Andre bæretasker ligne en stor pung eller blød taske. De vejer mere, men giver den ekstra bekvemmelighed for ekstra lommer til at bære computer tilbehør og andre vigtige elementer.

5

Opret forbindelse til internettet uden for hjemmet. Kontakt dine foretrukne cafeer og restauranter og spørge, om de tilbyder gratis trådløs internetadgang. Du kan surfe på internettet på din bærbare computer, mens du drikker kaffe eller have frokost. Steder, der giver Wi-Fi er kendt som "hot spots" er ofte gratis adgang, men mange pletter kræver et mindre gebyr. Alternativer til hot spots omfatter, men er ikke begrænset til, ved hjælp af din mobiltelefon som modem eller abonnere på en mobil bredbåndsforbindelse.

TIPS

  • Rens din laptop ventilationskanaler at sikre en effektiv drift, der vil lette afløb af batteriet.
  • Lad ikke din bærbare computer uden opsyn på et offentligt sted.

Relaterede artikler