Sådan Boost signalstyrken Med en Wi-Fi USB Stick

Sådan Boost signalstyrken Med en Wi-Fi USB Stick

USB Wi-Fi-sticks er nemme at bruge og effektiv. De kan give enhver computer med plug-and-play trådløs kapacitet. De indeholder lille antenne ledning i plastdelen. Da dette er den faktiske antenne, kan det forbedres ved at placere det i indstillingen en mere "antenne-lignende". Dette kan være et spørgsmål om position, forbedring, forbindelsestype eller en kombination af alle tre. Det er let muligt, dog til at øge signalstyrken for en Wi-Fi USB stick langt ud over dens naturlige kapacitet.

Vejledning

1

Placer en USB Wi-Fi-antenne tættere på et vindue eller dør. Wi-Fi-radiobølger er retningsbestemt, så line-of-sight placering er altid bedst til maksimering af signalet.

2

Tilslut et USB-forlængerkabel for at muliggøre placering af USB Wi-Fi adapter væk fra computeren. USB-kabler påvirkes ikke af tab af signal som er koaksialkabel.

3

Test for øget Wi-Fi-signalstyrke ved hjælp af computer Wi-Fi-signalstyrke indikatorer.

4


En un-anvendte parabol kan være den bedste Wi-Fi-signal-styrke element.


Tilpas en stor druesaft kan i pie plade eller anden parabolform øge de modtagne signaler. Skær en sektion af elementet overflade, gennem hvilken USB trådløs adapter kan passe på væggen af ​​dåsen, eller midten af ​​parabel. Fastgør adapteren med lim eller silikone caulk til denne reflektor.

5

Monter reflektoren på nogen form for stativ til at løfte antennen. Skru antennen til en ydervæg, balkon eller tag om muligt. Brug passende træ eller beton skruer og en topnøgle ..

6

Modtag øget Wi-Fi-signal rækkevidde på 200 til 400 procent.


relaterade artiklar