Sådan blokere popups på NetZero

NetZero dial-up Internet service er fortsat en stor internetudbyder selv midt hård konkurrence. En 2009 Associated Press artiklen forudser fremtidig NetZero succes i ansigtet af en ned økonomi på grund af udbyderens lavprisrute. Men nogle af NetZero s varige levetid også hviler i sin tilpasningsevne og opdaterede tjeneste, der omfatter high-speed dial-up-tjenester designet til at give et billigere alternativ til DSL. NetZero succes til side, selskabets internettjeneste har nogle åbenlyse fejl. Et af de største problemer NetZero har - ligesom mange internetudbydere - er, at brugerne er plaget af popup-annoncer. Heldigvis, kan du stoppe tilstrømningen af ​​popups med en enkel, 1-klik, gratis download.

Vejledning

MSN popup blokering Toolbar

1

Gå til MSN download-værktøjslinjen side (se link i indtægter). Hvis du bruger den populære Hotmail email service, der tilbydes af MSN, vil denne værktøjslinje arbejde for dig. Ikke alene vil det blokere popups på NetZero, men det også giver hurtig adgang til din e-mail-konto.

2

Klik på den gule knap mærket "Download gratis" for at få en gratis kopi af MSN værktøjslinjen.

3

Klik på "Fortsæt" for at bekræfte installationen af ​​softwaren. MSN toolbar installeres automatisk uden yderligere handling på din ende. Værktøjslinjen vises på hvad browser du brugte til at hente det, der tilbyder automatisk popup beskyttelse.

Google popup blokering Toolbar

4

Gå til Google download-værktøjslinjen side (se link i indtægter). Googles værktøjslinje giver popup blokering for NetZero brugere. Det er et godt valg, hvis du jævnligt bruger Googles søgemaskine eller Gmail email tjenester.

5

Klik på knappen "Installer Google Toolbar 6" i højre side af skærmen.

6

Klik på "Fortsæt", når en Microsoft Windows vises, hvor du bliver bedt om at bekræfte installationen. Værktøjslinjen vil automatisk installere og vises på browser du brugte til at downloade programmet, der giver gratis popup blokering på NetZero.

Yahoo! popup blokering Toolbar

7

Gå til Yahoo! download-værktøjslinjen side (se link i indtægter). Blokkene værktøjslinje pop ups, giver Yahoo! Mail-brugere at få adgang til e-mail hurtigt og tilbyder en indbygget søgemaskine.

8

Klik på "Hent Yahoo! Toolbar", placeret på højre side af skærmen.

9

Klik på "Fortsæt" for at bekræfte installationen af ​​værktøjslinjen, hvilket automatisk vil dukke op i browseren brugt.

TIPS

  • For den bedste automatiske popup beskyttelse, hente flere værktøjslinjer. Mens 1 værktøjslinje kan gå glip af en bestemt popup, kan en anden fange den. Værktøjslinjer typisk fylder mindre end 10 MB plads på din harddisk, hvilket betyder, at flere downloads ikke i væsentlig grad vil mindske harddiskplads eller sinke din NetZero browsing hastighed.

Relaterede artikler