Sådan Bestem OEM Version Vs. Retail XP

Sådan Bestem OEM Version Vs.  Retail XP


Der er flere versioner af Microsoft Windows XP-operativsystemet. OEM står for "Original Equipment Manufacturer", og disse versioner sælges til computer systembyggere som Dell eller Gateway. Disse versioner har et par begrænsninger som støtte og licenser. OEM versioner er bundet til den oprindelige computer operativsystemet er installeret på, så du kan ikke bruge den på en anden maskine. Retail versioner af Windows XP er fuldt understøttet, og du kan installere det på enhver maskine. Du kan registrere en OEM version af Windows XP ved at se emballagen eller hologrammet på installations-cd'en.

Vejledning

1

Se cd'en eller dvd-diskette. På disketten er et hologram. Hvis hologrammet lyder "Kun til distribution med en ny pc," så Windows XP-version er OEM. Hvis der står "Upgrade" og derefter installationen er blot en opgradering, så du bliver nødt til at have en tidligere version af Windows installeret på computeren, før du kan bruge Windows XP-installation diskette.

2

Se computerens kabinet. Mange system designere har en OEM klistermærke ved siden af ​​den serielle oplysninger om computerens kabinet. Mærkaten læser "OEM Software", hvis det er en OEM-version af Windows.

3

Se den cd eller dvd diskette emballage til maskinen. Hvis du har købt en prækonfigureret computer, nogle producenter vedhæfte den version til cd eller dvd ærme. Muffen læser "OEM Software", hvis det er OEM.

TIPS

  • Computerproducenten kan have den type software installeret noteret på selskabets forretningsmæssige hjemmeside.

relaterade artiklar