Sådan at søge efter tilgængelige eBooks at hente på Oregon Library2Go Website

Sådan at søge efter tilgængelige eBooks at hente på Oregon Library2Go Website


Mange Oregon biblioteksbrugere er overrasket over at opdage downloades e-bøger fra deres offentlige bibliotek har en venteliste ligesom traditionelle bøger. Populære og nyligt udgivet ebøger lider af de samme udbud og efterspørgsel spørgsmål af enhver bog format tilbydes på bibliotekerne. Men Oregon biblioteksbrugere stadig kan finde tusindvis af e-bøger uden venteliste umiddelbart tilgængelige til download. Bibliotek brugere bare brug for at vide et par enkle søge- tricks til Library2Go hjemmeside.

Vejledning

1

Besøg Oregon Library2Go hjemmeside på din computer, e-reader eller smartphone.

2

Klik på den røde "Avanceret søgning" linket til højre for den generelle søgefeltet og under de gule navigation faner. Gennemførelse af en generelle søgning viser resultater for både lydbøger og e-bøger. Derudover resultater har titler allerede tjekket ud, og dem, klar til download.

3

Opret søgeparametre. Hvis du har en bestemt titel eller forfatter i tankerne, skal du skrive disse oplysninger i de relevante felter på forhånd søgeskærmen. Ellers lad feltet stå tomt for at finde flere titler. Brug drop-down emne menu til at vælge en bestemt genre, såsom handling, fantasi og havearbejde. Hvis du ikke har en præference, orlov på alle fag at gennemse så mange e-bogtitler som muligt.

4

Vælg en e-bog type. Under menuen format, skal du vælge enten Adobe EPUB e-bog eller Adobe PDF e-bog. Bemærk at EPUB e-bøger generelt at tillade læseren at ændre skriftstørrelsen og tekst stil. PDF e-bøger kan eller ikke kan tillade skriftstørrelsen ændres for at bevare sidelayout.

5

Begræns dine søgekriterier. For at vise e-bogtitler umiddelbart tilgængelige til download, skal du markere feltet i bunden af ​​de søgeparametre titlen "kun vise titler med kopier til rådighed." Dette eliminerer søge gennem tusindvis af e-bøger i øjeblikket læses af andre biblioteksbrugere.

6

Foretag din søgning ved at klikke på søgeknappen nederst i formularen. Library2Go viser straks alle tilgængelige e-bøger passer dine søgeparametre. Når du finder den perfekte titel, føje den til din indkøbsvogn, før en anden bruger hævder det. Indtast din Oregon lånerkort nummer, når du bliver bedt om at fuldføre din kassen.

TIPS

  • Hvis der ikke findes tilgængelige e-bogtitler på din søgning, skal du klikke på Avanceret søgning link for at vende tilbage til at starte forfra med en mere generel søgning. Prøv at begrænse din søgning ved kun betinget eller bare en forfatters navn.
  • Søgning ved hjælp af Adobe EPUB e-bøger først, hvis du ikke har en foretrukken e-bøger format. Adobe EPUB e-bøger overtal Adobe PDF e-bøger.
  • Forøg resultater per side 25 for at gennemse titler hurtigere.
  • For at kunne downloade bøger fra Oregon Digital Library Consortium, skal du have et gyldigt Oregon lånerkort. Oregon beboere er berettiget til en gratis lånerkort fra deres lokale bibliotek. Nogle beboere i det sydlige Washington er også berettiget til et gratis kort, så tjek med en nærliggende Oregon folkebibliotek.
  • .

relaterade artiklar