Sådan at minimere Omdirigeringer til Google Analytics & Omniture

Når du bruger en web analytics sporing produkt såsom Google Analytics eller Adobe SiteCatalyst (tidligere Omniture), skal du tilføje sporingskoden til hver af dine websider. Både Google og Adobe bruge JavaScript-kode, du installerer på din websider, til gengæld links til deres hostede kode i det væsentlige omdirigere den besøgendes browser til sælgerens websted for at få koden. Problemer med JavaScript-koden eller forbindelsesproblemer med eksternt websted kan medføre sider for at indlæse langsomt eller hænge. Optimering koden på dine sider kan hjælpe dine sider for at indlæse hurtigere.

Vejledning

1

Kontroller, at du har den nyeste version af JavaScript analytics kode. Google Analytics har opdateret sin kode til at køre asynkront for ikke at sinke lastning af andre sideelementer, og Adobe opdaterer sin JavaScript-kode regelmæssigt. For at finde den nyeste kode til dit produkt, skal du logge ind på din Google Analytics eller Adobe SiteCatalyst konto.

2

Læg sporingskoden i bunden af ​​dine sider for at sikre, at dine synlige sideelementer indlæses først. Du kan placere sporingskoden JavaScript mellem </ body> tag og </ html> tag. Husk på, at koden er placeret i bunden, kan ikke spore besøgende, der ikke belaster hele siden.

3

Minify du har JavaScript fjerne unødvendige tegn, ved hjælp af et værktøj som JSMIN eller YUI Compressor eller et plugin til din blog eller CMS-software.

4

Brug en plugin til at installere din Analytics-kode. Plugins til både Google Analytics og Adobe SiteCatalyst er tilgængelige for de fleste almindelige blog og CMS software-pakker. For at finde de tilgængelige plugins til din softwarepakke, ser din softwarens plugin mappe.

TIPS

  • For mere hjælp til optimering af Adobe SiteCatalyst Kontakt tildelte Adobe-repræsentant.

relaterade artiklar