Sådan at betale en regning Online fra hjemmet

Sådan at betale en regning Online fra hjemmet


Det anslås af regeringen Finance Officers Association, at omkring 85 procent af husstandene i USA bank online hvert år. Betale regninger online giver dig mulighed for at administrere alle dine udgifter interaktivt og hurtigt, så man undgår behovet for at besøge posthuset og uden besværet med at skulle købe frimærker. Mens forskellige virksomheder har forskellige metoder til at få adgang til online betalingsløsninger, er der flere grundlæggende, der er udbredt blandt mange online regningen betalingstjenester. Mange handlende kræver, at du betaler din regning online via et elektronisk udkast bank eller med kreditkort.

Vejledning

1

Log på hjemmesiden for selskabet, der har sendt dig en regning. Se din regning efter oplysninger på selskabets hjemmeside.

2

Log ind på din konto med dit brugernavn og adgangskode. Hvis du ikke har et brugernavn eller password, kan du oprette en ved at åbne links, stat "tilmelde" eller "Opret en konto". Du kan blive forpligtet til at have kontooplysninger, såsom dit kontonummer og betaling kilde.

3

Følg anvisningerne, og udfyld de nødvendige oplysninger for at oprette din brugerkonto. Når bedt om at vælge en finansieringskilde, kan du blive bedt om at vælge mellem enten en kredit- eller betalingskort, eller indtast din checkkonto oplysninger. Denne information kan gemmes på din konto til senere brug.

4

Vælg muligheden for at foretage en betaling. Dette vil ofte være opført under dine kontooplysninger, når du har logget ind. Vælg det beløb, du ønsker at betale, din finansieringskilde, og når du ønsker betalingen skal leveres. Indsend din betaling til at betale regningen.

TIPS

  • Mange banker tilbyder gratis eller billig online regningen betalingsmuligheder for deres kunder. Du kan oprette en liste over modtagere, skal du indstille en frekvens for hvor ofte de vil blive udbetalt, og vælger at sende penge elektronisk eller få din bank sender virksomheden en check.
  • Lagring bankkonto og kreditkortoplysninger online kan lægge dine konti i fare, hvis de ikke er ordentligt sikret. Undgå at bruge adgangskoder, der let kan gættes, såsom "1234", din fødselsdag eller "password", og kontrollere, at alle oplysninger om din konto er krypteret forud for indgåelsen af ​​disse oplysninger. Websites vil ofte identificere den type kryptering de bruger til at beskytte din konto sikkerhed.

relaterade artiklar