Sådan afmonteres tonerpatroner

Sådan afmonteres tonerpatroner

Printeren bruger tonervæske patroner til at udskrive forskellige projekter. Når du er ude af toner væske, kan du købe for at erstatte den anden tonerpatron. Med hensyn til den gamle patron, kan du genbruge den - demontering patronen før deponering det hjælper miljøet og letter genbruge patronen.

Vejledning

1

Tænd printeren enheden, og åbn den forreste bakke eller panel af enheden. Blækpatron luftfartsselskab Indehaveren af ​​vil automatisk følge med til det sted, hvor den er tilgængelig. Løft lille håndtag, der holder blækpatronen inden luftfartsselskabet holder. Da det løsner på plads, løftes forsigtigt patronen ud af holderen holder.

2

Spredt ud et håndklæde eller en avis over det område, du planlægger at arbejde på. Dette er for at absorbere enhver spilde toner. Med blækpatronen i hånden, vend det, så du kigger på den højre side af patronen.

3

Find alle skruerne på siden af ​​blækpatronen. Drej hver skruen med en Philips-skruetrækker, indtil de er løsne og falde ud af patronen. Gem skruerne, således at ikke miste dem. Grab sidepanelet af patronen med fingrene og træk forsigtigt, indtil det kommer ud.

4

Grab metalstangen midt sidepanelet med fingrene og skub det ud af sin ende, indtil den er ud af patronen. Placer metalstangen i et sikkert område, så man ikke mister det.

5

Find skruerne i den anden side af patronen. Ved hjælp af Phillips skruetrækker, drej hver skrue, indtil de er løse og falde ud af patronen. Træk side panel med fingrene ved hjælp af et fast tryk og adskille forsiden af ​​indsatsen fra bagsiden side. Tonerpatronen er nu afmonteret.


relaterade artiklar