Sådan ændres Produkt type i QuickBooks

Sådan ændres Produkt type i QuickBooks


Ud over at styre din virksomheds finansielle poster til sine månedlige salgsprognoser og faktiske salg, QuickBooks administrerer også lagerniveauer og advarer dig, når opgørelse bliver lav. Ansøgningen, til Windows og Mac-systemer, omfatter en brugervenlig grænseflade til indtastning og sletning lagervarer, og en grænseflade til udlæsning finansielle rapporter. Når din beholdning er indtastet, kan du endda angive, hvilken type opgørelse et bestemt punkt på dagsordenen er. Ændringer opgørelse type er umiddelbare og de nye oplysninger er til rådighed for andre komponenter inden QuickBooks.

Vejledning

1

Åbn QuickBooks, hvis den ikke allerede er åben, ved at klikke på programmets ikon på din computers skrivebord. Klik på Filer, og vælg Åbn. Naviger til og dobbeltklik på den fil, du vil åbne.

2

Klik Lister og vælg Post. En liste over lagervarer i din virksomhed vil blive vist. Dobbeltklik på opgørelsen element, du vil ændre.

3

Klik på drop-down listen. Klik på det element, du vil skifte til: service, andre afgifter, ikke-lagerførte Part, Inventory Part eller Inventory forsamling.

4

Klik på "OK" for at acceptere ændringen.

TIPS

  • Når en opgørelse typen er blevet ændret, du måske eller måske ikke være i stand til at ændre det tilbage.
  • Hvis du ændrer den elementtype til en Inventory Forsamlingen eller Inventory del, de Pr dato indtastet for den samlede værdi af den vare skal en dato efter datoen for den seneste transaktion, der bruger elementtype.
  • Du kan ændre en elementtype, hvis du er i single-user mode.

relaterade artiklar